Christina Aguilera - Christina Aguilera eau de parfum parfüm hölgyeknek
15 ml
eau de parfum - hölgyeknek
5 670 Ft

30 ml
eau de parfum - hölgyeknek
6 870 Ft

50 ml
eau de parfum - hölgyeknek
8 470 Ft

Akciós
75 ml
eau de parfum - hölgyeknek
10 870 Ft | 18% megtakarítás
8 870 Ft

További kiszerelések


50 ml teszter
eau de parfum - hölgyeknek

mi az a teszter?

8 070 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja: 04.01. hétfő

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Christina Aguilera - Christina Aguilera

Megjelenés éve: 2007 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: szilva, barack, jázmin, liliom, gyöngyvirág

Christina Aguilera leírása

Christina Aguilera by Christina Aguilera – egy érzéki illat, a nőiesség ünneplése. A világszerte ismert popénekesnő saját portréját alkotta meg e virágos-gyümölcsös illat képében.
A parfüm üvegét az érzéki fekete csipkébe burkolt női test csábító vonalai ihlették. A fényes fekete masni könnyeddé, játékossá varázsolja az összhatást. A parfüm mottója, hogy néha ez az illat az egyetlen dolog, amit egy nőnek viselnie kell. Ha szeretné kihangsúlyozni nőiességét és vonzerejét, ha szeretné, hogy titokzatosság felhője lengje körül, ne keressen tovább. A Christina Aguilera illata arra született, hogy viselőjét szexis fekete csipkébe vonva elbűvöljön minden férfit. Adja át magát a szenvedélynek és a forró vágynak a Christina Aguilera illatával!
Lédús őszibarack és ribizli illata találkozik jázmin, bazsarózsa és liliom lágy tónusaival. Az illat alapját vanília, szantálfa és pézsma alkotja.
A Christina Aguilera Christina Aguilera illatát bátran viselheti minden fiatal csábító, aki szereti hangsúlyozni érzékiségét, nőiességét.

Női Christina Aguilera parfüm

Christina Aguilera parfümjei hűen tükrözik a többszörös Grammy-díjas énekesnő páratlan stílusjegyeit, aki egész életében arra vágyott, hogy színpadon lehessen. A dél-amerikai származású előadóművész már a kezdetektől fogva a spanyol vérből fakadó bohémságot, a kissé pimasz és szexi, mégis hihető karaktert adja át rajongóinak kollekciójában.
Illataival viselőjük minden percben és minden helyzetben a középpontba kerül, és körül lengi egyfajta misztikus nőiesség. A lágy karakterisztikájú esszenciák az állandó szerelmet sugallják, ügyelve arra, hogy mindezt mérsékelt intenzitással és hiteles formában tegyék, megőrizve ezzel az énekesnő valódi személyiségjegyeit: az őszinteséget, az adakozó készséget és a finom nőiességet. Christina Aguilera parfümjei tökéletes választás mindazoknak a céltudatos nőknek, akik szeretnének magabiztosabbak, bátrabbak és dögösebbek lenni.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Christina Aguilera - Christina Aguilera
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

loader
A termék a kosarába került
Facebook