Annick Goutal Grand Amour eau de parfum - hölgyeknek Niche

(0 értékelés)
2

Kedvencek közé

Annick Goutal Grand Amour

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Niche

2

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Annick Goutal - Grand Amour

Megjelenés éve: 1996 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-zöld Összetétel: rózsa, jácint, liliom, lonc, jázmin, bőr, mimóza, rekettye, mirrha, vanília, mósusz, ámbra
Megjelenés éve: 1996
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-zöld
Összetétel: rózsa, jácint, liliom, lonc, jázmin, bőr, mimóza, rekettye, mirrha, vanília, mósusz, ámbra

Annick Goutal márkáról

Volt egyszer Annick Goutal, az intuícióval és érzelmekkel teli nő, egyike azoknak a látnokoknak, akik álmaikat megvaláósítják. Csodagyerek, a zongorista karrier helyett a modellkedést válaszotta.

A parfümök iránti kíváncsisága ezután elvitte Grasse-be, ahol megismerkedett egy férfival, aki megváltoztatta az életét és új szenvedélyt adott át neki: 1979-ben parfümkészítő lett.  A kezei között minden sikeressé változik, mint az első alkotás, a Eau d'Hadrien, amelyet 1981-ben hoztak létre, és ikon lett. Az illatjegyek helyettesítik a kottákat.

Annick Goutal mesteri illatai! Szenvedélyből készíti a parfümjeit. A niche parfümpiac egyik meghatározó szereplője. Minden illatnak egyedi, az illatra jellemző neve van, ami tökéletesen illik is rá.

A Ce soir ou jamais azt jelenti, ma este, vagy soha. Ez az egyik mestermű a Goutal parfümök között. A rózsa, vanília és pézsma alapú parfümök mind tele vannak érzelemmel, akárcsak egy szerelmes vers. Mindnek megvan a maga története, egyedisége.

loader
Facebook Instagram