Beyonce Heat Ultimate Elixir eau de parfum - hölgyeknek

(0 értékelés)
4

Kedvencek közé

Beyonce Heat Ultimate Elixir

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

4

Kedvencek közé


(0 értékelés)

50 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Beyonce - Heat Ultimate Elixir

Megjelenés éve: 2010 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás-vanília Összetétel: tonka, ámbra, vanília, osmanthus, cédrus, vörös orchidea
Megjelenés éve: 2010
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás-vanília
Összetétel: tonka, ámbra, vanília, osmanthus, cédrus, vörös orchidea

Beyonce márkáról

Beyonce parfümjeiben megtestesül mindaz, amit az énekesnő képvisel: a vad szépség, a gondoskodó anya, a texasi virtus és a szenvedélyes feleség, aki az élet minden területén igyekszik a tökéletességre. Az énekesnő több millió fiatal nőnek és lánynak a példaképe, aki ezt a rajongást szeretné viszonozni azzal, hogy saját parfüm-összeállításaival magabiztosságot kínál használóinak. Parfümjei azonban mégsem hivalkodóak és még csak nem is tolakodóak.

Finom eleganciát, nőiességet kölcsönöznek mindazoknak, akik felvértezik magukat a kollekció illataival, amelyek segítenek a nőknek előhozni a bennük szunnyadó céltudatosságot és a megtestesült szexszimbólumot. Legyen szó a mindennapi helytállásról, vagy különleges alkalomról, az első számú R&B díva illatkompozíciói garantáltan erővel ruházzák fel mindazokat, akik magukra öltik illatait.

Beyoncé, igazi díváknak

“Szeretném, ha a nők szexinek, erősnek, felhatalmazottnak éreznék magukat, és azt akarom, hogy érezzék, bármit meghódíthatnak”.

A Heat illatot az egyik turnéja ihlette. A vörös színű folyadékkal díszített, gyönyörű, karcsú, antik részleteket tartalmazó palackban szenvedélyes virág található egy gyengéd borostyánágyon. Olyan az illat, mint a napsütés: egzotikus, csábító, mint egy tengerparti strand. A testvér parfümjeihez hasonlóan a Heat Ultimate Elixir is hasonló, mégis kicsit szolidabb, intimebb illatnak készült.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram