Női Beyonce parfüm

Beyonce parfümjeiben megtestesül mindaz, amit az énekesnő képvisel: a vad szépség, a gondoskodó anya, a texasi virtus és a szenvedélyes feleség, aki az élet minden területén igyekszik a tökéletességre. Az énekesnő több millió fiatal nőnek és lánynak a példaképe, aki ezt a rajongást szeretné viszonozni azzal, hogy saját parfüm-összeállításaival magabiztosságot kínál használóinak. Parfümjei azonban mégsem hivalkodóak és még csak nem is tolakodóak.

Finom eleganciát, nőiességet kölcsönöznek mindazoknak, akik felvértezik magukat a kollekció illataival, amelyek segítenek a nőknek előhozni a bennük szunnyadó céltudatosságot és a megtestesült szexszimbólumot. Legyen szó a mindennapi helytállásról, vagy különleges alkalomról, az első számú R&B díva illatkompozíciói garantáltan erővel ruházzák fel mindazokat, akik magukra öltik illatait.

Beyoncé, igazi díváknak

“Szeretném, ha a nők szexinek, erősnek, felhatalmazottnak éreznék magukat, és azt akarom, hogy érezzék, bármit meghódíthatnak”.

A Heat illatot az egyik turnéja ihlette. A vörös színű folyadékkal díszített, gyönyörű, karcsú, antik részleteket tartalmazó palackban szenvedélyes virág található egy gyengéd borostyánágyon. Olyan az illat, mint a napsütés: egzotikus, csábító, mint egy tengerparti strand. A testvér parfümjeihez hasonlóan a Heat Ultimate Elixir is hasonló, mégis kicsit szolidabb, intimebb illatnak készült.

loader
Facebook Instagram