Montale - Intense Roses Musk eau de parfum parfüm hölgyeknek
Montale - Intense Roses Musk eau de parfum parfüm hölgyeknek
Montale - Intense Roses Musk eau de parfum parfüm hölgyeknek
2

Kedvencek közé

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
28 970 Ft

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
23 370 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Montale - Intense Roses Musk

Megjelenés éve: 2015 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: rózsa, jázmin, ámbra, mósusz

Intense Roses Musk leírása

A Montale parfüm márkát Párizsban keltette életre Pierre Montale 2003-ban. A parfümőrt a Keleti világ szépsége és titokzatossága ihlette. A márka illatkompozícióit a világ egyik legkivételesebb illataiként tartják számon, ezt az is bizonyítja, hogy az alkotó elsősorban a szaúdi királyi család tagjainak szánta remekeit. Az illatok egyedisége abban rejlik, hogy a legfontosabb alkotóelem az agarfa olaj, más néven az oud, ami Nyugaton annyira nem ismert összetevő, pedig igazi különlegességnek számít.

Lényegében az oud az Aquilara fa nemes gyantája, amit rendkívüli módon nyernek ki és érdekessége még, hogy a fának legalább az 50 évet be kell töltenie. Ebből adódóan a Montale parfümök esszenciái leginkább fásak, fűszeresek és füstösek, összességében meglehetősen vonzóan hatnak. Nem véletlen, hogy ezt a speciális összetevőt folyékony aranyként is számon tartják.

Pierre keleti útjáról visszatérve megnyitotta saját bemutatótermének kapuit, ahol a nagyérdemű is megismerhette az exkluzív illatkompozíciókat. A márka innentől kezdve egyre nagyobb sikereket ért el és rövid idő alatt népszerű lett szerte a világban.

Női Montale parfüm

A Parfums Montale parfümházát Pierre Montale alapította 2003-ban Párizsban. Pierre Montale ezt megelőzően egy ideig Szaúd-Arábiában élt, ahol parfümöket készített a nemesség, királyok és királynők számára. Amikor visszatért Párizsba, az illatszer bemutatta csodálatos keleti alkotásait a nyugati világban. A titokzatos Kelet, Arábia és az illatszerész iránti szeretete megtalálható a Montale kollekció minden palackjában.

Montale kiváló minőségű, nagy koncentrációjú természetes anyagokból hozza létre illatanyagát, ami nagyon intenzívvé és tartóssá teszi az illatokat. Az alumínium “üveget” kifejezetten azért készítették, hogy megvédje az értékes esszenciákat a fénytől.

Montale igazi afrodiziákum

A Montale férfi, női és unisex illatokat hoz létre, amelyek fő alkotóelemei a fák értékes fajtái, például füstölő, aoud (agarwood), cédrus, szantálfa és sok más, az arab parfümerek által használt anyag. Gyűjteményében különleges helyet foglalnak el az aoud vagy az agarwood parfümök. Az Oud Pafums Montale az első francia parfümök sora, amelyet az Aoud-nak szenteltek, ennek a szónak a valódi értelmében vett királyi összetevőnek, és keleten afrodiziákumnak tekintik.

Az Aoud aromás gyanta - oleorezin. Az oleorezin az Aquillaria fa és a Phialophora parasitica penész immunológiai reakciójának eredménye. Ha a fa megfertőződik, törzse szívében ezt az értékes, sötét, aromás gyantát állítja elő. Az Oud és kivonatai nagyon drágák. Becslése szerint 1,5-tel drágább, mint az arany, ezért "folyékony aranynak" vagy "istenek fájának" is nevezik.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Montale - Intense Roses Musk
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook