Bond No. 9 parfüm

Bond No. 9, a „Békeillat” megteremtője
 

Sajátos színfoltot képvisel az illatkészítés specialistáinak táborában a New York-i székhelyű Bond No. 9 illatmárka, melyet a parfümipar veteránja, Laurice Rahmé 2003-ban alapított.

Egy újabb olyan illatszergyártó cég a Bond No. 9, mely egy nagyszerű és sokszínű város előtt tiszteleg. A különleges, intellektuális látásmódot képviselő cég, nem kisebb küldetést vállalt magára, mint minden New York-i negyednek saját illatot alkotni. Az innovatív cég illatai egyedi illatokkal és sajátos, színes csomagolással örökítik meg New York ikonikus nevezetességeit és az egyes kerületek sajátosságait.

A divat és a szépségiparhoz legszorosabban kapcsolódó kompozíció a 2007-es kiadású Bryant Park by Bond No 9, mely egy virágos, női illat. A Bond No. 9 28. parfümjét a Bryant Parknak szentelte, New York belvárosi részének, ahol évente kétszer kerül megrendezésre a Fashion Week. Az indításban a rebarbara, a rózsaszín bors és a gyöngyvirág, míg a szívzónában a rózsa és a pacsuli jegyei tűnnek fel. A szokatlan és izgalmas lezárást a friss málna és a melegséget adó borostyán adja.

Napjainkra több, mint 160 illatot adott ki az illatkészítő cég, melyek közül kétségtelenül a legnagyobb horderejű kompozíció, az egyetemes „Békeillat” megalkotása, mely a világbékét hívatott ünnepelni. Alkotásáért Laurice Rahmé elnyerte az ENSZ Nők a Békéért Díját. Az illaton keresztül kivívott üzenetéért, a béke ügyéért végzett odaadó munkájáért díjazták, mely a nemes ügy népszerűsítésben és a cél érdekében tett adományozásban csúcsosodott ki.

 

 

 

loader
Facebook Instagram