Bond No. 9 Dubai Amber eau de parfum - unisex Niche

(0 értékelés)

Kedvencek közé

Bond No. 9 Dubai Amber

eau de parfum unisex

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Niche

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
93 470 Ft 934 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidőNyári szabadság miatt, a kiszállítás hosszabb időt vesz igénybe!
Következő kiszállítás: 2024.07.23. (kedd)

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Bond No. 9 - Dubai Amber

Megjelenés éve: 2016 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás Összetétel: málna, sáfrány, bergamott, pink bors, jázmin, rózsa, guajakfa, vanília, ámbra, cédrus, gurjun balzsam
Megjelenés éve: 2016
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás
Összetétel: málna, sáfrány, bergamott, pink bors, jázmin, rózsa, guajakfa, vanília, ámbra, cédrus, gurjun balzsam

Bond No. 9 márkáról

Bond No. 9, a „Békeillat” megteremtője
 

Sajátos színfoltot képvisel az illatkészítés specialistáinak táborában a New York-i székhelyű Bond No. 9 illatmárka, melyet a parfümipar veteránja, Laurice Rahmé 2003-ban alapított.

Egy újabb olyan illatszergyártó cég a Bond No. 9, mely egy nagyszerű és sokszínű város előtt tiszteleg. A különleges, intellektuális látásmódot képviselő cég, nem kisebb küldetést vállalt magára, mint minden New York-i negyednek saját illatot alkotni. Az innovatív cég illatai egyedi illatokkal és sajátos, színes csomagolással örökítik meg New York ikonikus nevezetességeit és az egyes kerületek sajátosságait.

A divat és a szépségiparhoz legszorosabban kapcsolódó kompozíció a 2007-es kiadású Bryant Park by Bond No 9, mely egy virágos, női illat. A Bond No. 9 28. parfümjét a Bryant Parknak szentelte, New York belvárosi részének, ahol évente kétszer kerül megrendezésre a Fashion Week. Az indításban a rebarbara, a rózsaszín bors és a gyöngyvirág, míg a szívzónában a rózsa és a pacsuli jegyei tűnnek fel. A szokatlan és izgalmas lezárást a friss málna és a melegséget adó borostyán adja.

Napjainkra több, mint 160 illatot adott ki az illatkészítő cég, melyek közül kétségtelenül a legnagyobb horderejű kompozíció, az egyetemes „Békeillat” megalkotása, mely a világbékét hívatott ünnepelni. Alkotásáért Laurice Rahmé elnyerte az ENSZ Nők a Békéért Díját. Az illaton keresztül kivívott üzenetéért, a béke ügyéért végzett odaadó munkájáért díjazták, mely a nemes ügy népszerűsítésben és a cél érdekében tett adományozásban csúcsosodott ki.

 

 

 

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram