Bvlgari Jasmin Noir eau de parfum - hölgyeknek Kifutó

(52 értékelés)
37

Kedvencek közé

Bvlgari Jasmin Noir

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kifutó

37

Kedvencek közé


(52 értékelés)

50 ml
eau de parfum

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
53 070 Ft 530 Ft / ml

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Bvlgari - Jasmin Noir

Megjelenés éve: 2009 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás Összetétel: gardénia, jázmin, mandula, édesgyökér
Megjelenés éve: 2009
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás
Összetétel: gardénia, jázmin, mandula, édesgyökér

Jasmin Noir termék leírása

A nagy múltú Bvulgari divatház fő profilja kezdetektől az ékszergyártás volt, amelyet az évtizedek folyamán a római gyökerű luxuscég tökéletesre fejlesztett. A neves divatház órákat, kiegészítőket és ruházati cikkeket is forgalmaz, de a parfümkészítésben is letette a névjegyét. Az illatkreációk csomagolása is kivételes, minden Bvulgari kompozíciót ékszerminőségű megjelenés zár magába.

A Bvlgari - Jasmin Noir eau de toilette is egy kivételes alkotás. Csodaszép, elgondolkodtató feketeség. A női és a férfi energiák különbségén alapuló titokzatosság, lágyság jelenik meg az illatkompozícióban. A gyönyörűen megkomponált illatot fiatal és középkorú, kiforrott személyiségű és világlátású hölgyek igéző illata. A titokzatos illatban a jázmin van központi szerepben, de egész másként, mint ahogy azt korábban megszoktuk. A Bvlgari - Jasmin Noir eau de toilette esetében a jázmin jegyei egyfajta csodaszép sötétre hangolást kaptak a hűvösen elegáns fás jegyek által.

 

Az illat összetétele

A különleges, elegáns és borongós illat nyitányát virágos, kissé hűvös hangulattal, a gardénia és a zöld jegyek indítják. Szokatlan, de nagyon hatásos kombináció az arab jázmin és a bársonyosan aromás mandula kombója adja a kompozíció ellenállhatatlanul igéző szívjegyét. Nemesfák kissé borongós jegyei, édesgyökér és a tonka különleges akkordjai, valamint pacsuli, bársonyos borostyán és pézsma gazdagítja, mélyíti el a kompozíciót.

 

Az illat története

Bvlgari - Jasmin Noir eau de toilette

A híres divatház 2008 szeptemberében dobta piacra a titokzatos, fekete üvegbe zárt gyöngyszemet, melyet Carlos Benaim és Sophie Labbe álmodott meg. A termék népszerűsítéséhez a brit topmodellt, Kate Moss-t kérte fel a neves divatház. A reklámanyagokon Kate egy csodaszép, a Bvulgari divatház által készített, impozáns nyakéket viselt. A különleges hangulatú képanyagokat és felvételeket a napsütéses Spanyolországban, Ibiza - szigetén rögzítették. A munkálatokra az elismert művészeket, Mert Alas-t és Marcus Piggott-ot kérték fel, akik csodaszép, elegáns képanyagot készítettek, melyben a korábban említett nyakék is hangsúlyos szerepet kapott.

Bvlgari márkáról

A Bvlgari család eredete egy kis görög falucskához, Kallarütészhez kötődik. Ez a vidék gazdag történelmi  és mitológiai emlékekben.A család ősei e vidék ezüstművesei közé tartoztak. Sotirio és fiai, Konstantinosz  és Georgisz az 1800-as évek elején már  a szakma mesterei voltak , de a háborús időkben a kilátástalan helyzet miatt először Korfura, majd Olaszországba költöztek, ami, (mint később bebizonyosodott), igen jó ötletnek bizonyult.Először Rómában, majd San Renoban és Nápolyban nyitottak üzletet, majd  Párizsban, Genfben és Monte Carloban  vetették meg lábukat. Az 1900-as évek derekára csodálatos , aprólékosan kidolgozott ékszereik révén már világhírű volt a cég,Ékszereik filozófiáját követve a 90-es évek vége felé  jelentek meg parfümjeik is,  melyek méltó képviselői a Bvlgari névnek.
Minden üvegük egy-egy műalkotás, épp olyan csodálatos, mint az ékszereik,  akár a letisztult Femme-ra, akár az indiai ihletésú Jaipur-ra gondolunk. Bátran állíthatjuk, hogy ez esetben a külcsín legalább akkora értéket képvisel,  mint a belbecs...
A Bvlgari Parfums küldetése, hogy az ékszerészek között a vezető parfümgyártó legyen. Stratégiája, hogy olyan illatokat hozzanak, amelyek „nagy klasszikussá” válnak, és magas szintű forgalmazást élveznek.
Mindezek mellett csak környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak,  ami manapság nem utolsó szempont.
Vásárlóik egészen biztosan minden szempontból első osztályú terméket mondhatnak magukénak.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram