Coty Ex'cla-ma'tion Dance eau de toilette - hölgyeknek Újdonság

(9 értékelés)

Kedvencek közé

Coty Ex'cla-ma'tion Dance

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(9 értékelés)

15 ml (mini parfüm)
eau de toilette
4 060 Ft 270 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Coty - Ex'cla-ma'tion Dance

Megjelenés éve: 2006 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: virágos jegyek, gyümölcsös jegyek
Megjelenés éve: 2006
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: virágos jegyek, gyümölcsös jegyek

Coty márkáról

A szépség sokszínű, változatos. Segíteni a hölgyeket abban, hogy a nőiességüket a legteljesebb módon éljék meg örömteli küldetés. A nagymúltú és rangos mamutvállalat a Coty, szépségipari termékek gyártásával, fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik.

A céget François Coty, a korábban gyógyszerész segédként is dolgozó fiatalember alapította 1904-ben Párizsban. Munkájának és kiváló üzleti érzékének köszönhetően sikertörténetet írt a XX. század Európájában és az általa megálmodott vállalat napjainkig meghatározó hatással bír az ágazatra.

Az 1939-ben New York-ban megrendezett világkiállításon óriási érdeklődést váltott ki a szépen kivitelezett Coty pavilon és a gyár termékei. Az elismertséget jól mutatja, hogy a harmincas évek nagy sikertermékét a Coty's Air Spun arcpúdert minden idők egyik legjobb szépségápolási termékeként aposztrofálja a divatvilág. A későbbiekben a filmipart megcélozva, a Coty díjat alapított a feltörekvő amerikai divattervezők segítésére, új dimenziót adva a növekedéshez.

Az első illatkreáció az 1904-ben kiadott és óriási bevételt hozó, La Rose Jaqueminot volt, melyet, felismerve a csomagolás fontosságát, egy csodaszép Baccarat üvegbe zártak. Napjainkra száz felett van a cég közreműködésével kiadott illatok száma.

Coty 1934-ben bekövetkezett halálát követően a család folytatta a munkát az alapító által kikövezett úton és az 1960-as évekig aktívan részt vett a vállalat vezetésében. Napjainkra a cég 46 országában van jelen és több mint 20.000 főállású alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram