Dolce & Gabbana - Dolce eau de parfum parfüm hölgyeknek
Dolce & Gabbana - Dolce eau de parfum parfüm hölgyeknek
Dolce & Gabbana - Dolce eau de parfum parfüm hölgyeknek
Dolce & Gabbana - Dolce eau de parfum parfüm hölgyeknek
11

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
16 670 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
19 070 Ft

75 ml
eau de parfum
+ Ajándék
24 370 Ft

75 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
20 970 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Dolce & Gabbana - Dolce

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: papajívirág, amarillisz, nárcisz, mósusz, tavirózsa

Dolce termék leírása

A Dolce & Gabbana divatház 2014 elején elindította teljesen új illatát a Dolce-t, amely egy érzelmi és érzéki utazás Szicíliába, ami eredetleg a híres divattervező párost  inspirálta. Az illatot úgy jellemezhetjük, hogy egy  puha és nőies illat fehér virágokkal. A kompozíció frissességét a neroli levél és a papaya virág együttese nyitja meg, míg a szvjegyek  a fehér amarillisz, a nárcisz és a fehér tündérrózsa. Az alapjegyek a puha kasmír, és a pézsma.

Dolce & Gabbana márkáról

A Dolce & Gabanna egy olasz luxus divatház, amelyet 1985-ben alapította Domenico Dolce és Stefano Gabbana Legnanoban. Ruháikkal azonnal nagy hatást gyakoroltak a divatvilágra, főleg ikonikussá vált ragyogó és szexi fűzőruháikkal. Provokatív reklámjaikkal a divatház gyorsan elnyerte a hírnevet és olyan hírességek váltak hűséges megrendelőikké, mint például Madonna, aki megbízta a divatházat, hogy még a színpadi előadásira is készítsen fellépőruhákat.

A Dolce & Gabbana ruházati cikkeit két márkanév alatt kínálja: a Dolce & Gabbana (hivatalosan szóköz nélkül írva), amely luxusruhákra, szemüvegekre, kiegészítőkre és parfümökre koncentrál; valamint a D&G, amely egy hétköznapibb, kortárs irányzatot képvisel a ruházati cikkek, órák és illatok területén. Mindkét vonal sok termékénél felismerhető "D&G" logó található.
Dolce & Gabbana első parfümjét, amelyet egyszerűen Dolce & Gabbana for Women-nek neveztek, 1992-ben, a férfi illatot pedig 1994-ben adta ki a divatház. Még ebben az évben útjára indították a Light Blue illatot, amely a legnépszerűbbnek bizonyult  a férfiak és a nők körében is és eladási rekordokat döntött.

A Dolce & Gabbana 2009-ben indította el az Anthology névre keresztelt illat-sorozatot, amelyet a tarot kártyák ihlettek és a divatvilág néhány közismert arcával reklámozott.

A cég illatai a  saját értéküket ismerő, pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében a legnépszerűbbek. 

Néhány "orr" , akiknek jelentős része van a sikeres illatművek megálmodásában: Daphne Bugey, Nathalie Lorson, Jean-Pierre Mary, Martine Pallix, Max Gavarry, Jean-Michel Duriez, Aurelien Guichard, Jean-Marc, Chaillan, Laurent Le Guernec, Violaine Collas, Christophe Raynaud, Olivier Cresp, Alberto Morillas, Christine Nagel, Michel Girard, Olivier Polge, Givaudan, Jean-Jean-Christophe Herault, Frank Voelkl, Rodrigo Flores-Roux és Mathilde Bija.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Dolce & Gabbana - Dolce
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook