Estée Lauder Beautiful Magnolia intense eau de parfum - hölgyeknek Újdonság

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Estée Lauder Beautiful Magnolia intense

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(1 értékelés)

50 ml
eau de parfum
29 270 Ft 585 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Estée Lauder - Beautiful Magnolia intense

Megjelenés éve: 2022 Típus: eau de parfum
Megjelenés éve: 2022
Típus: eau de parfum
 

Estée Lauder márkáról

A magyar gyökerekkel bíró Estée Lauder-nek és férjének Jozeph Lauder-nek köszönheti a világ az egyik legnépszerűbb kozmetikai termékeket gyártó cég megszületését.

Az Estée Lauder néven ismert cégóriás egy kis New York-i vállalkozásból nőtte ki magát. Estée, a családi körben Esztinek becézett fiatal lány, nagybátyja által korán megismerte a gyógynövényeket, a vegyészet alapjait. Férjével először saját otthonukban készítettek krémeket és arcpakolásokat, melyeket kezdetben csak ismerőseik vásárolták meg. A tehetséges és törekvő házaspár 1948-ban megnyitotta első saját üzletét. Szakmai alázatuknak köszönhetően az 1960-as években már az európai és Hong Kong-i piacon is jelen voltak. 1964-ben indították el az Aramis márkanevet, amely férfiak számára gyártott parfümjeivel és arcápoló készítményeivel hamar népszerű lett világszerte. Az Estée Lauder másik leányvállalata a Clinique, 1968-ban jött létre. Azzal a céllal alakult, hogy olyan embereknek kínáljon teljes mértékben allergén mentes parfümöket és kozmetikumokat, akik korábban minden más termékre allergiás tünetekkel reagáltak. A kozmetikai újítás további sikereket hozott. Érdekesség, hogy 1981-ben a vasfüggönyt áttörve, az Estée Lauder volt az egyik első amerikai vállalat, mely a Szovjetunióban is forgalmazhatott termékeket.

A kozmetikai cég égisze alatt számos ikonikus illat is napvilágot látott. A nőies Beautiful, a virágos Pleasures, vagy a fás-virágos Knowing napjainkig milliók kedvencei világszerte.

loader
Facebook Instagram