Hugo Boss - Boss Nuit Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek
50 ml
eau de parfum - hölgyeknek
14 470 Ft

75 ml
eau de parfum - hölgyeknek
17 670 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja: 04.29. hétfő

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Hugo Boss - Boss Nuit Intense

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: barack, jázmin, ibolya, tölgymoha, szantál, fás jegyek

Boss Nuit Intense leírása

Boss Nuit Pour Femme Intense célja, hogy különleges alkalmakra biztosítson eleganciát. A készítmény nem sokban különbözik az eredetitől, csak az illatjegyek intenzívebbek. Fejjegyeiben megtalálható a fehér őszibarack, amely még inkább kiemeli nőiességet és az érzékiséget. A virágos szívjegyben megtalálható az ibolya, a jázmin és egyéb fehér virágok. Az alapjegyben áll a moha, a meleg fás jeggyel és a krémes szantálfával.

Női Hugo Boss parfüm

Hugo Boss,1924-ban alapította ruházati termékekkel foglalkozó cégét a Stuttgart melletti városkában, Metzingenben, A cég székhelye napjainkban is itt található. Először esőkabátok és vízhatlan ruhák gyártására szakosodtak, később kifejezetten a férfi öltönyök készítésére fókuszált. A II. Világháború súlyos veszteségeket hozott és nyomokat hagyott a cég hírnevén, de Mr. Boss cége büszkén és töretlenül állt talpra, majd folytatta az emelkedést. Kollekciói zajos sikert arattak és nagyon hamar a legrangosabb cégek között említették a Hugo Boss céget. Mára a Hugo Boss a világ egyik vezető divatházává vált, amely kiszolgálja a luxusra éhező elit köröket. A márkát a klasszikus vonalak, a kiválóság és a jól ismert német precizitás jellemzi. A divatház napjainkra aktív résztvevője a parfümpiacnak, és a ruhakollekciói mellett foglalkozik kiegészítőkkel, órával, cipővel, szemüvegekkel, különféle bőrárukkal is.

1984-ben jelent meg a Boss első illata, a Boss No1, amelyet Pierre Wargnye hozott létre férfiak számára. Ezt követte a Boss Sport, a Boss Spirit, a Boss Elements, a Boss Elements Aqua, majd megjelent a Boss Hugo Boss illat és 2000-ben az első női Boss illat - a Boss Woman. A Boss márka a sikerorientált, magabiztos és tetőtől talpig stílusos férfit és nőt jelképezi és a hagyományos értékeket képviseli. Ezek alapján a Hugo Boss parfüm ideális választás klasszikus megjelenést kedvelő határozott uraknak, és a csábításra vágyó luxust kedvelő hölgyeknek egyaránt.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Hugo Boss - Boss Nuit Intense
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

loader
A termék a kosarába került
Facebook