Jean Paul Gaultier Classique Xmas Limited Edition (2021) eau de toilette - hölgyeknek Újdonság Limitált kiadás

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Jean Paul Gaultier Classique Xmas Limited Edition (2021)

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság Limitált kiadás

Kedvencek közé


(1 értékelés)

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
33 670 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Jean Paul Gaultier - Classique Xmas Limited Edition (2021)

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-ámbrás Összetétel: narancsvirág, csillagánizs, mandarin, rózsa, bergamott, ylang, gyömbér, tubarózsa, szilva, orchidea, írisz, mósusz, vanília, ámbra, szantál, fahéj
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-ámbrás
Összetétel: narancsvirág, csillagánizs, mandarin, rózsa, bergamott, ylang, gyömbér, tubarózsa, szilva, orchidea, írisz, mósusz, vanília, ámbra, szantál, fahéj

Jean Paul Gaultier márkáról

Jean-Paul Gaultier 1952. április 24-én született Párizs külvárosában. Tizennyolc esztendősen már aktív ruhatervező volt, Pierre Cardin cégénél horgonyzott le egy ideig. Jeles mesterek kísérték útján Gaultier-t, amíg elérte, hogy a divat fenegyerekeként tartsák számon, és az elmúlt húsz év legjelentősebb divattervezőjévé váljék. Munkájában jól megfér egymás mellett a radikális és a hagyományos szemléletmód. Míg más jeles tervezők arra törekszenek, hogy az utcák világába is bevigyék ruhakölteményeiket, Gaultier a művészet, fantázia, szürrealizmus világában kalandozott. Gaultier 2003-tól a Hermes divatháznak is fő tervezője.

A közönség figyelmét felkeltette nagymamájától inspirálódott derékfűzőjével, férfiaknak tervezett szoknyákkal, azon dolgozik, hogy a ruházati cikkek komolyságát, hidegségét megtörje. Jean-Paul Gaultier ismeri a ruhatervezés titkos cselfogását: olyan kollekciók megálmodásán dolgozik, melyet megszeretnek az emberek. Avantgarde ruhakölteményei egyediek, különleges, lenyűgöző személyiségének tükrözői, és annak, hogy az ipart magát soha nem vette komolyan. A ruhatervezés művészi alkotás, így a darabok, melyek kikerülnek a keze közül, maguk is műalkotásként értékelhetőek.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram