Jil Sander Sun Men Parfum eau de parfum - uraknak

(15 értékelés)

Kedvencek közé

Jil Sander Sun Men Parfum

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(15 értékelés)

40 ml
eau de parfum
13 670 Ft 341 Ft / ml

75 ml
eau de parfum

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Jil Sander - Sun Men Parfum

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös Összetétel: borókabogyó, száraz fa, muskotályzsálya, benzoin, bőr
Megjelenés éve: 2020
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös
Összetétel: borókabogyó, száraz fa, muskotályzsálya, benzoin, bőr

Jil Sander márkáról

A német származású Jil Sander karakteres, felismerhető, tökéletes szabású ruháival hódította meg a szakmát és vásárlóközönséget. A korábban divatújságíróként is tevékenykedő Jil Sander 1968-ban alapította meg saját divatházát Hamburgban. Nyilvánvaló tehetsége és kemény munkája nyomán Németország felkerült a világ divattérképére. A tehetséges designer sikere kiváló üzleti érzéke mellett a kreációiban megjelenő letisztult vonalvezetésnek, a férfias vonalak bátor alkalmazásának köszönhető, melyeket nőies, lágy anyagokkal kombinál. Divattörténeti jelentőséggel bírt, amikor a Jil Sander cég egyesült a Prada divatóriással, amely új korszakot nyitott a márka történelmében. A hamisíthatatlan olasz stílus tökéletesen keveredett a németekre jellemző visszafogott, mégis határozottságot sugárzó karakterisztikával, egyedülálló művészi hatással bírva a divat egészére.

Napjaink egyik legkiválóbb divattervezője1979-ben bemutatta első férfiaknak és hölgyeknek dedikált illatpárját a Jil Sander Man Pure és Jil Sander Women Pure névre keresztelt kompozíciókat. A visszafogott, elegáns illatok, mely hangsúlyos módon, de nem tolakodóan hangsúlyozzák a nőies és férfias jegyeket, napjainkig hatalmas népszerűségnek örvendenek. A legnevesebb parfümőrök és a Coty cég bevonásával készülő Jill Sander kompozíciók száma napjainkra közel 80.

„A kevesebb néha több.” A tervezőnő gyakran használt mondata ez, mely mottó tökéletesen megmutatkozik a nevével fémjelzett márkanév minden szépen megtervezett termékén.

loader
Facebook Instagram