John Richmond

John Richmond- a rock sztárok kedvenc designere

 

Bár a tehetséges angol divattervező John Richmond neve nem mindenki számára feltétlenül ismert, a londoni zenész körökben ő az egyik legismertebb művész, aki számos világsztárnak tervezte már meg megjelenését.

John Richmond 1960-ban látta meg a napvilágot Manchester-ben. A tehetséges és nyitott fiatalember 1982-ben diplomázott a Kingston Egyetem divattervező szakán. Nem sokkal később Londonba költözött. Izgalmas saját kollekcióval rukkolt elő, miközben inspiráló szakmai kapcsolatot ápolt a Fiorucci és az Armani divatházakkal.

A jelenleg Milánóban ténykedő művész az évtizedek során olyan hírességeket öltöztetett, mint Madonna, David Bowie, Mick Jagger, Annie Lennox, és Axl Rose, de hosszan folytathatnánk a sort.

A sikeres divattervező első illatkreációja 2009-ben került az üzletek polcaira. A John Richmond EDP női változata az optimizmust és az ellenállhatatlan női energiákat kívánja átadni viselőjének. A gyümölcsös-virágos kreáció nyitányában a grapefruit, a körte és a szeder gyümölcsös, míg a szívjegyben a nárcisz, a liliom és a magnólia virágos jegyei dominálnak. A lezárásban a klasszikus hármas fúzió, a pacsuli, a szantálfa és az ámbra akkordjai csendülnek fel.

Az illat férfi változata egy évvel később jelent meg. A John Richmond for Men EDT egy borostyános-gyömbéres, karakteres alkotás. A lüktetően férfias kompozíció a fűszeres aromák mellett a gyümölcsös jegyeket sem nélkülözi, a sárgadinnye karakteres aromái mellett a narancsvirág finomsága is megjelenik.

Az évek során kiadott illatok száma már tíz felett jár, az izgalmas kompozíciók igen kreatívak és nagy sikert arattak a vásárlók körében. A legújabb alkotás a Never Forever női illat 2023-ban jelent meg, az illatkompozíciót Olaf Larsen parfümőr készítette el a divatcég számára. A frissítő citrusos kezdésbe szokatlanul, de igen hatásosan lép be a meleg és édes karamell, mely a szívjegyben a virágos és fűszeres jegyekkel válik eggyé. A szép lezárást az ámbra, a pézsma és a moha adják.

A John Richmond egy kreatív, önmagvalósító és innovatív márka. Az egyediségéről ismert divatház nyitott az új trendekre és inspirálja a fiatalság kiszámíthatatlansága, merészsége. A John Richmond egy márka merész stílussal, kreativitással és a legmagasabb szintű szakértelemmel.

loader
Facebook Instagram