Női Kilian parfüm

A Kilian egy párizsi eco-luxe parfüm márka, amelyet Kilian Hennessy, az LVMH csoport alapítójának unokája hozott létre. (A "H" az LVMH-ban Hennessy, a híres konyakgyártó család.)

Kilian Hennessy gyermekkorát a család konyakos borospincéi között töltötte. Miután befejezte a kommunikációs és nyelvtudományi programot, ahol disszertációt írt a szagok szemantikájáról az istenek és a halandók közös nyelvének keresésében, Kilian, az illatszeripar egyik legnagyobb “orrával” folytatta tanulmányait, és parfümöket készített, az iparág egyik legnépszerűbb divatmárkája számára.
2007-ben Kilian elindította saját parfümházát, a család régi luxuscikk-gyártási hagyományainak megfelelően.

Az aranykorszak # Kilian 10 éve
2017-ben és az indulás óta eltelt tíz évben Kilian világa több illatot tartalmaz, különböző illatgyűjteményeken átívelve: „L'Oeuvre Noire”, „Arabian Nights”, „Asian Tales”, „In the Garden of Good & Evil”és „Addictive State of Mind”. Kilian továbbra is olyan váratlan termékeket készít, amelyek a kifinomultságot és az időtlen luxust testesítik meg, otthoni viselhető illatos ékszerek és dekorációs tárgyak gyűjteményével.

Kilian, időtlen luxus
Ahogy a Kilian márka fejlődik és érlelődik, az az egyetlen szempont, amely továbbra is következetes, az az, hogy minden létrehozott termék végső kifinomultságot és időtlen luxust testesít meg.
Illataihoz előszeretettel használja a citrust, kókuszdiót, mangót. A nektarin friss és gyümölcsös csobbanása a fiatalság kútjának tiszta vízének ígérkezik, ahol a virágok isznak. Utazzon a bambusz harmóniával, egy korty fehér teával egy bambuszerdő szívében.

loader
Facebook Instagram