Férfi Montale parfüm

Montale, a Kelet érintése a legmagasabb minőségben
 

A Montale parfüm márkát Párizsban keltette életre Pierre Montale 2003-ban. Az ambiciózus parfümőrt, aki korábban királyoknak és más uralkodóknak is készített illatkompozíciókat, az alkotásaiban a Kelet magával ragadó szépsége és titokzatossága ihlette. A magas minőséget képviselő luxus illatok egyedik fő összetevője agarfa, más néven az oud, amely az Aquilara fa nemes gyantája. Kevesen tudják róla, hogy drágább, mit az arany, sokan ezért nevezik a különleges kivonatot folyékony aranynak. Többek között ennek köszönhető, hogy Montale parfümök esszenciái leginkább fásak, fűszeresek és füstösek, összességében meglehetősen érzékiek és vonzóak.

A jellemzően természetes anyagokból készült, a nemes összetevőket nagy koncentrációban tartalmazó illatok igen tartósak, viselőjének hosszan tartó élményt nyújtanak. A Montale illatkompozíciókat szépen megtervezett, fém palackokban tárolják és forgalmazzák, mely segít megőrizni az illatok frissességét és megvédi a nemes esszenciákat a nap káros sugaraitól és a hőmérséklet ingadozástól.

A legújabb illatkompozíció, az Oud Fool Roses 2024-ben jelent meg. Az unisex illat szintén Pierre Montale alkotása. Az egyszerűségében nagyszerű, ízléses kompozíció nyitányában a mandarin és a rózsa akkordjai, míg a szívjegyben a rózsa, a korábban említett oud és a kasmír fa jegyei csendülnek fel.  A szép lezárást a melegséget adó borostyán, az érzéki pézsma és a labdanum adják.

A neves parfümház máig sikeres, az első illat az Attar by Montale (mely egy borostyános, virágos illatpár nőknek és férfiaknak) 2005-ben történt megjelenése óta a sikeres parfümház közel 160 nagyszerű illatot jegyez.

loader
Facebook Instagram