Montale - Silver Aoud eau de parfum parfüm uraknak
Montale - Silver Aoud eau de parfum parfüm uraknak

Kedvencek közé

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

+ Ajándék
22 870 Ft

Parfüm jellemzői - Montale - Silver Aoud

Megjelenés éve: 2008 Típus: eau de parfum
Illatcsalád:   Összetétel:

Férfi Montale parfüm

A Montale parfüm márkát Párizsban keltette életre Pierre Montale 2003-ban. A parfümőrt a Keleti világ szépsége és titokzatossága ihlette. A márka illatkompozícióit a világ egyik legkivételesebb illataiként tartják számon, ezt az is bizonyítja, hogy az alkotó elsősorban a szaúdi királyi család tagjainak szánta remekeit. Az illatok egyedisége abban rejlik, hogy a legfontosabb alkotóelem az agarfa olaj, más néven az oud, ami Nyugaton annyira nem ismert összetevő, pedig igazi különlegességnek számít.

Lényegében az oud az Aquilara fa nemes gyantája, amit rendkívüli módon nyernek ki és érdekessége még, hogy a fának legalább az 50 évet be kell töltenie. Ebből adódóan a Montale parfümök esszenciái leginkább fásak, fűszeresek és füstösek, összességében meglehetősen vonzóan hatnak. Nem véletlen, hogy ezt a speciális összetevőt folyékony aranyként is számon tartják.

Pierre keleti útjáról visszatérve megnyitotta saját bemutatótermének kapuit, ahol a nagyérdemű is megismerhette az exkluzív illatkompozíciókat. A márka innentől kezdve egyre nagyobb sikereket ért el és rövid idő alatt népszerű lett szerte a világban.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Montale - Silver Aoud
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram