Narciso Rodriguez Narciso Eau Neroli Ambree eau de toilette - hölgyeknek Újdonság

(0 értékelés)
5

Kedvencek közé

Narciso Rodriguez Narciso Eau Neroli Ambree

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

5

Kedvencek közé


(0 értékelés)

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
23 870 Ft

90 ml
eau de toilette
+ Ajándék
31 370 Ft

Parfüm jellemzői - Narciso Rodriguez - Narciso Eau Neroli Ambree

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos Összetétel: frangipani, keserűnarancsolaj, mósusz, narancsivárg, ámbra, cashmeran, cédrus
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos
Összetétel: frangipani, keserűnarancsolaj, mósusz, narancsivárg, ámbra, cashmeran, cédrus

Narciso Rodriguez márkáról

A kubai emigráns családból származó Narciso Rodriguez, aki többek között az egykori amerikai first lady-t Michelle Obama-t is öltöztette, hosszú utat járt be, míg a divatvilágban hírnevet szerzett magának. Édesapja ügyvédnek vagy orvosnak szánta, de az inkább a művészetekhez vonzódást mutató Narciso kitartott vágyai mellett és beiratkozott a Parsons Művészeti Iskolába. A szakma fortélyait neves divatházaknál sajátította el, többek között a Cerruti, a Donna Karan és a Calvin Klein cégeknél is vállalt munkát. 1998-ban saját márkát hozott létre. Munkáiban három hatás ötvözése figyelhető meg. Az amerikai, az európai és latin jegyek harmonikus vegyítése és a klasszikus jegyek modern köntösbe való átültetése jellemzi Narciso Rodriguez kreációit.

A Mesternek a divatszakmán belüli megbecsülését jól mutatja, hogy amikor a sokszorosan kitüntetett tervező anyagi válságba került, modelljei segítő kezet nyújtva, a cég fellendülését azzal segítették, hogy ingyen mutatták be kollekcióit.
Az első Narciso Rodriguez parfüm a Shiseido-val karöltve, 2003-ban jelent meg. A hölgyeknek komponált
For Her egy fás- virágos illat hangsúlyosan pézsmás jegyekkel. A túlfűtött kompozíció nagy szakmai sikert aratott, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy az illat megkapta a FiFi Award Fragrance Of The Year 2004 illetve a FiFi Award Fragrance Of The Year Női 2007 díjakat. 2007-ben megjelent az illat férfipárja, a szintén sikeresnek bizonyuló For Him kompozíció is, melyet később több sikeres illat követett.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram