Női Anna Sui parfüm

Anna Sui a különc és stílusos divatikon
 

A kínai gyökerekkel bíró, amerikai designer Anna Sui, aki bekerült többek között az évtized legjobb 5 divatikonja közé, neve nem ismeretlen a divat kedvelőinek körében. Az extravagáns, sajátos stílust képviselő tervezőnek, felmenői között tudósokat és filozofikusakat is találunk.

Anna Sui már négy esztendősen divattervezőnek készült. Miután elvégezte a híres képzőművészeti iskolát a Parson-t, hamar belevetette magát a divat, színes és izgalmas világába.

Érdekesség, hogy bár a divatszakma képviselői a kezdetektől érdeklődve szemlélték a tervező munkásságát a nagy áttörést az jelentette, amikor olyan nagynevű világsztárok, mint Mick Jagger vagy akár Madonna az ő kreációiban jelentek meg nagy eseményeken. Az Anne Sui közvetlen baráti körébe tartozó szupermodellek Naomi Campbell, Christy Turlington és Linda Evangelista annyira kedvelték alkotásait, hogy bíztatni kezdték arra, hogy szervezzen divatbemutatót kollekciójának bemutatására. A siker nem maradt el énapjainkra Anna Sui a világ egyik megkerülhetetlen képviselője a divatszakmának, különc és mindig újszerű bemutatói a New York-i Divathét egyik legjobban várt eseményei.

Az első illatkompozíció 1999-ben jelent meg. Jacques Huclier alkotása az Anna Sui Classic a Wella gondozásában került az üzletek polcaira. Egyik legátütőbb illata a divatcégnek, a 2010-ben kiadott Forbidden Affair, melynek az ismert brit modell, Lily Donaldson adott arcot. Az alkotási koncepciót egy mese köré építették fel, egy hercegnő és egy herceg titkos randevújának álmodták meg. A buja és csábító összetevőknek köszönhetően a szépen megalkotott esszencia vonzó, kicsit talán kihívó is, de mindvégig elegáns marad. A XVIII. század barokk és rokokó stílusjegyei köszönnek vissza a kampányban és a termék pazar csomagolásánál is. További érdekesség, hogy ennél az illatnál alkalmazták először a Cyclodextrin technológiát, mely lehetővé teszi, hogy a fejjegyek újra és újra felbukkanjanak, élénkítve a csillogó, mindig friss illatélményt. Az indításban a citrom, a fekete és a piros ribizli, a szívzónában a málna, az illatos rózsa és a gránátalma, míg a lezárásban az ibolya, az érzéki pézsma és a cédrus jegyei tűnnek fel.

Napjainkra az Anna Sui cég által kiadott izgalmas, egyedi, olykor provokatív illatkompozícióinak száma már ötven felett jár. Az illatok változatossága és a csomagolás esztétikuma jól tükrözik a sokoldalú művész figyelemreméltó kreativitását.

loader
Facebook Instagram