Bentley

Bentley, a luxus egyedi kifejezése


A felfedező útból származó öröm az ember egyik alapvető vágya. A Bentley Motors egy évszázada olyan luxusautókat gyárt, amelyek ötvözik a kiválóságot és a szakértelmet, a hagyományokat és a modernitást. A Bentley ,Fragrances parfümgyűjtemény ebből a rangos világból meríti ihletét, amelyben a bőr és a faburkolat műalkotássá válik. Hitelesség, elegancia és kifinomultság a legmesszebbmenőkig.

A Bentley illatkínálatát 2013 márciusában a londoni Harrodsban mutatták be. Napjainkban a luxus parfüméria egyik referencia márkájának számít. A Bentley Fragrances figyelemreméltó sikert ért el más piacokon is, különösen a Közel-Keleten, valamint Európában, Amerikában és Ázsiában. A Bentley Fragrances prémium összetevőkből álló illatjegye ihlette a legfűszerezettebb parfümök kedvelőit. Keleti fűszeres illat férfiaknak.

A Bentley for Men Intense 2013-ban jelent meg. Jellemzően a fekete bors, a babérlevél és a bergamot, rum, fahéj és afrikai muskátli, pacsuli és cédrus egyvelege. A palackokat a Bentley Motors által használt nagyvonalú ívek és kivételes anyagok ihlették, ötvözve az erőt és a stílust a legapróbb részletekig. Az üveg két Bentley-ikont tartalmaz: a híres knurling a dugón és a legendás „repülő B” büszkén ül a tetején. Lekerekített formái szintén tökéletesen a férfias kézhez vannak formálva, hogy fokozzák az érzéseket.

loader
Facebook Instagram