Esprit

Az 1968-ban Kaliforniában alapított Esprit cég neve a világ minden táján ismert. Kényelmes, kiváló minőségű termékei a fiatalos életérzéssel vegyített eleganciát hordozzák magukban. A nemzetközi viszonylatban is elismert divatcég meghatározó szereplője az ágazatnak. A népszerű Esprit logót, amelyen egy stenciles "Esprit" és egy háromsávos E betű látható, John Casado tervezte 1979-ben. A divatcég a kampányaihoz a hivatásos modellek mellett, igazi, hús- vér embereket is felkért a reklámfotózásokra, közelebb hozva az átlagemberekhez ruházati termékeiket. Az Esprit nem titkolt célja, hogy akik az ő kreációikat viselik, a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben. Egyetemes értékek, mint a szeretet, a vidámság, a béke szimbólumai és a természetes alapanyagok használata visszatérő elemek az Esprit termékeken.

 Új kihívást és egyben új piacot is jelentett a cég életében, amikor az 1990-es évektől lakberendezési termékekkel és kiegészítőkkel is színesítették termékpalettájukat.

Az Esprit 2001-től illatkreációkat is kínál. Ebben az igen termékeny évben egy sikeres női, valamint egy szintén népszerű férfi illatsorozat is napvilágot látott. Neves parfümőrök bevonásával, napjainkig, már több mint 60, igen kelendő alkotás került az üzletekbe. Az Esprit kompozíciók, melyek nappali és esti viseletre is kiváló választást jelentenek, harmóniában állnak a cég által kínált ruházati termékekkel, életörömmel, vidámsággal és önbizalommal töltik fel viselőjüket.

loader
Facebook Instagram