Tous L'Eau eau de toilette eau de toilette - hölgyeknek

(3 értékelés)
5

Kedvencek közé

Tous L'Eau eau de toilette

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

5

Kedvencek közé


(3 értékelés)

30 ml
eau de toilette
14 170 Ft 472 Ft / ml

90 ml
eau de toilette

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Tous - L'Eau eau de toilette

Megjelenés éve: 2011 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: bergamott, citrom, levendula, narancsvirág, vetiver, pacsuli
Megjelenés éve: 2011
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: bergamott, citrom, levendula, narancsvirág, vetiver, pacsuli

Tous márkáról

Tous, a katalán mackó az ékszer és a divatiparban

 

1920-ra nyúlik vissza a katalán Tous cég története, amikor Salvador Tous Blavi és felesége, Teresa Ponsa Mas megalapították kis vállalkozásukat. Az eredetileg az órák javításával foglalkozó kis műhelyük az évek során fokozatosan áttért az ékszergyártásra.

A sokak által a Tous mackó design-ról ismert cég a kedves és a Tous cég alkotásaiban sokszor visszatérő motívumát Rosa Oriol-nak köszönheti, aki az alapító fiának felesége volt. Az ékszergyártás mellett többek között különböző kiegészítők, bőráruk, babák és gyermekek ellátásához szükséges termékek forgalmazásával is foglalkozó cég illatkreációk készítésében is jeleskedik.

Az első illatkreáció 2002-ben került az üzletek polcaira. Az egyik legismertebb Tous kompozíció a Gold by Tous, Stephanie de Saint-Aignan parfümőr alkotása. Az időtálló női illat megjelenését követően szakmai körökben is nagy sikert aratott. Az indításban a brazil rózsafa és a ribizlilevél akkordjaival találkozunk, mely a szívjegyben egy csodás virágesővel forr össze, a gardénia, a narancsvirág és a rózsa jegyeinek köszönhetően. A kissé szokatlan, mégis harmonikus lezárást a fehér pézsma, az írisz és a marokkói cédrus adja.

A kreatív alkotócsapat és a világ legelismertebb parfümőreinek köszönhetően napjainkra közel 50 illatkompozíciót kínál a világszerte 2000 főt alkalmazó nagymúltú vállalkozás. A Tous cég globális ismertségét jól mutatja, hogy az évek során világsztárok sora csatlakozott reklámkampányaikhoz. Többek között Kylie Minogue, Jennifer Lopez és a fiatalabb generáció képviselői közül Emma Roberts is erősítette már a Tous reklámkampányait.

A kedves Tous maci kétségtelenül szerencsét hozott a neves spanyol divatcégnek, de a hosszútávú fejlődéshez nyilvánvalóan többre volt szükség. A családi vállalkozás sikerét a tulajdonosok a munkájuk iránti szenvedélyben, a kreativitásban, az elkötelezettségben és a globális jelenlétben látják.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram