Yves Saint-Laurent Libre (eau de parfum) eau de parfum - hölgyeknek

(94 értékelés)
35

Kedvencek közé

Yves Saint-Laurent Libre (eau de parfum)

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

35

Kedvencek közé


(94 értékelés)

1.2 ml (illatminta)
eau de parfum
1 470 Ft

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
23 070 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
37 870 Ft

90 ml
eau de parfum
+ Ajándék
47 870 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Yves Saint-Laurent - Libre (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-fougere Összetétel: levendula, feketeribizli, keserűnarancs, jázmin, narancsvirág, vanília, mósusz, szürkeámbra, cédrus
Megjelenés éve: 2019
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-fougere
Összetétel: levendula, feketeribizli, keserűnarancs, jázmin, narancsvirág, vanília, mósusz, szürkeámbra, cédrus

Libre (eau de parfum) termék leírása

Libre az Yves Saint Laurent divatház új orientális illata, amely 2019-ben jelent meg a piacon.

Libre a szabadságot jelképezi, amely ennek a csábító illatnak minden elemét átjárja. Az illat azoknak az erős és független, magabiztos nőknek készült, akik tudnak nemet mondani és a szabadságot, kötetlenséget teszik értékrendjük csúcsára.

A LIBRE illat összetétele:

A kompozíciót a narancsfa illatos esszenciája nyitja, petitgrainolajjal, fekete ribiszkével és levendulával kísérve. A szívjegyben a jázmin, levendula és narancsvirág kap helyet. A Yves Saint Laurent Libre alapjegyében lévő madagaszkári vanília, pézsma, ámbra és cédrus befejező elegye biztosítja az illat nagyvonalúságát.

Yves Saint-Laurent márkáról

Yves Saint Laurent a XX. század egyik meghatározó divatkreátora. Christian Dior szárnyai alatt, zsenialitása hamar felszínre került. Fantáziadús, egyedi és stílusos ötletei nyomán 26 éves korára saját kollekcióval büszkélkedhetett a tehetséges kreátor, aki Pierre Bergé üzletemberrel 1961-ben megnyitotta saját divatcégét. Merészsége, egyedülálló stílusérzéke, és az a képessége, hogy ki tudja ragadni az időtlent a változó divatból, a legnagyobbak közé emelte a magánéletében megosztó személyiségű designert.

Munkásságában is jelen volt a kettősség, letisztult elegáns kreációi mellett nem riadt meg attól sem, hogy sokkolja közönségét. Első férfiparfümje, az YSL bemutatásakor például meztelenül állt a fotósok kereszttüzében, de bátran használt korában szokatlan parfümneveket is, mint például a korában botrányosnak számító, de máig népszerű Opium.

A számos szakmai elismerés mellett, állami kitüntetésekkel díjazták munkáját a kreátornak, akinek parfümjei és ruhakollekciói szorosan kapcsolódtak egymáshoz. Első készruhabutikja például a Rive Gauche nevet kapta, csakúgy, mint egyik híres parfümje. Míg ruhái az eleganciát és kényelmet egyesítik, illatszerei a romantikus szabadságot sugallják. A YSL márka a mester 2008-as halálát követően is igen népszerű világszerte. Ápolva a szakmai örökséget, a divatház napjainkig minőségi és feledhetetlen illatokkal ajándékozza meg a világot.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram