Női Zadig & Voltaire parfüm

1997-ben a trendteremtő Thierry Gillier létrehozta a Zadig & Voltaire márkát, amelyet Voltaire világa és hőse Zadig filozófiája ihletett. A Párizsban megalapított divatházat a rock, az elegancia és a lezser szellemiség jellemzi. A márka a "The Easy luxury” új vízióját képviseli. 
Modern, független, fiatalos, művészi, szabad szellemű és igazán francia, egyaránt szól nőkhöz és férfiakhoz. Elérhetővé tette a kasmírt, a bőrt, átértelmezte a t-shirt viselést, újraértelmezi a kötött ruházatot és az alapdarabokat egy csavarral a középpontba helyezte. A Zadig stílusa az örök fiatalság. Szabályként egy dolgot követ: légy mindig teljesen önmagad. A divatmárka a világban elismert, több mint 350 boltja található Párizstól New Yorkig, Londontól Tokióig. Sok celeb viseli a kényelmes bőr nadrágokat, dzsekiket, többek között Sarah Jessica Parker, Cindy Crawford és Beyonce.

Az üvegek formája, a fekete-fehér oppozíció is egyfajta minimalista design, mind modern, fiatalos stílust közvetítenek. A márka irtó cuki és vagány angyalkája pedig telitalálat, nagyon menő! Szerelem, fiatalság, modern stílus, rock’n’roll és letisztultan elegáns casual viselet a Zadig & Voltaire.

A 7 db Zadig & Voltaire "This is" parfüm közül a női This is Her! kreációban a fás-krémes akkordok abszolút főszerepet kaptak, melyet a habcsók édesít meg. Nagyon érdekes akkordok érezhetőek az illatban, egyszerre furcsa és magávalragadó érzés, nem szokványos és nem elcsépelt, az biztos, mint például a gesztenye, amelyet most fedez fel a parfümipar (lásd Tom Ford Orchid Soleil vagy L’Artisan Noir Exquis). A legegyszerűbben egy szóval jellemezhetnénk: érdekes! Egyszerre krémes, édes és mégis száraz, meleg illat, melynek virágos jegyei kacérak és folyamatosan kikacsintanak a kompozícióból. A kasmír és a habcsók totális násza ez az illat, krémes szinte elolvad. A különleges "vegyület" Sidonie Lancesseur és Michel Almairac tudását dicséri.

A This is Him! kimondottan egy casual, könnyen hordható, könnyed de egyúttal játékos illat is. Egyszerre tiszta és misztikus illat, köszönhetően a tömjén és a fekete borssal élesre csiszolt grapefruitnak. Nagyon szerencsés módon itt a szantálfa kapta az alapozást, csodásan illik a vaníliával megédesített tömjénhez. Van benne “kakaó” mégsem az a fajta illat, ami letaglóz vagy bekebelez.
Érdekesség, hogy a női és a férfi parfüm üvege a szerelmet szimbolizálja és összeillesztve eggyé válnak.

 

loader
Facebook Instagram