Férfi Hollister parfüm

Hollister
 

A fiatalság lendületét, a szörfös életérzést és a vakító kaliforniai napsütést kedvelő fiatalok egyik legtrendibb márkája a Hollister. A kiváló minőségéről ismert Abercrombie & Fitch cég egyik almárkájaként ismert Hollister Co. elsősorban a tinédzser és a fiatal felnőtt korosztályt célozza meg kiváló minőségű, a szörfös életérzést közvetítő ruházati termékeivel és kiegészítőivel.

A divatra legfogékonyabb fiatal korosztály elérése magával hozta a kézzelfogható sikert, mely még nagyobb méreteket öltött, miután Bruce Weber, a híres fényképész új koncepciójával, az általa készített fotókkal megújult alapokra helyezte a Hollister arculatát.

A Hollister divatcég első illatkompozícióját a Sadie by Hollister-t 2011-ben adta ki.  A virágos, gyümölcsös illat a fiatal hölgyeket célozza meg, az egyszerű három komponensű kompozíció összetétele, mely a nektarin, a vadvirágok és a homok jegyeit ötvözi sikeres fogadtatásra lelt. Egy másik, sikeres, férfiaknak címzett illatkompozíció a 2016-os kiadású Hollister Wave For Him, mely egy fás, aromás, friss illat. A kezdésben a yuzu, a bambuszlevél és a grapefruit izgalmas és friss elegye, míg a szívzónában a nyugtató levendula, a ciprus és a narancsvirág hármasa kényeztet minket.  A lezárásban a só, száraz fás jegyek, az érzéki pézsma és a tonkabab aromái vannak jelen.

Napjainkra a Hollister közel 60 illatkompozíciót jegyez. A fiatalos, lendületes és sikeres illatok megalkotásánál számos, sikeres parfümőr vett részt, többek között Dominique Preyssas, Linda Chinery, vagy említhetjük akár Catherine Selig-et is.

 

 

loader
Facebook Instagram