Női Alexander McQueen parfüm

 2 parfüm, a Kingdom és a My Queen fűződik eddig Alexander Mcqueen nevéhez. Egyedülálló illatukkal és lenyűgöző designjukkal ezek a parfümök milliók kedvencei szerte a világon. Alexander Mcqueen 1969-ben született Londonban.
 Tanulmányai során McQueen az angol elegancia, a francia merészség és az olasz kifinomultság hármasát szívta magába. Ennek és tehetségének köszönhetően Alexander McQueen a világ divatának élvonalába került és 1996-tól már a francia Givenchy divatház vezető designere.

 Az ezredforduló után saját céget alapított, amit azóta közösen tulajdonol az olasz Gucci céggel. Alexander McQueen neve nem csak ruháin, hanem az ő nevével fémjelzett cipőkön, táskákon, szemüvegeken és parfümökön is megtalálható.
  Mcqueen boltjai a Föld divat világának valamennyi központjában megtalálhatóak.
  Első parfümje a Kingdom a nemes szantálfa, a friss virágok és fűszernövények harmóniája: a megtestesült elegancia maga. A My Queen parfüm, 2005-ös megjelenése óta a virág illatú parfümök kedvelőinek egyik favoritja. A parfüm a fennséges pármai viola, az izgalmas narancsvirág, a rejtélyes ciprus és a mámorító vanília illatával varázsolja el viselőjét.
loader
Facebook Instagram