Alyssa Ashley OUD eau de parfum - uraknak

(0 értékelés)
5

Kedvencek közé

Alyssa Ashley OUD

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

5

Kedvencek közé


(0 értékelés)

50 ml
eau de parfum

100 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Alyssa Ashley - OUD

Megjelenés éve: 2012 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás Összetétel: sáfrány, muskátli, citrom, római kömény, vetiver, benzoin, ámbra, szantál, cédrus, tömjén
Megjelenés éve: 2012
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: ámbrás
Összetétel: sáfrány, muskátli, citrom, római kömény, vetiver, benzoin, ámbra, szantál, cédrus, tömjén

Alyssa Ashley márkáról

 Alyssa Ashley, avagy vissza az anyatermészethez

 

Alyssa Ashley 1968-ban született New Yorkban. Édesapja a neves olasz képzőművész, a vállalkozó szellemű Enrico Donati volt. A szabadelvű művész a szürrealista mozgalomhoz erős képviselőjeként mindere nyitott volt, ami ihletett adott számára. Enrico Donati kétszer házasodott meg, második alkalommal az 1775-ben Párizsban alapított történelmi illatszerház, a Houbigant utolsó örökösével kötötte össze életét. Ebbe a művészi miliőbe érkezett meg Alyssa Ashley, a művész imádott gyermeke 1968-ban.

A kislány, akinek később az Alyssa Ashley termékeket köszönhetjük, kicsi gyermekkorától magába szívta a művészet közelségét. Gyermekkori inspirációiról így ír: „Művészet között születtem és művészetre nevelkedtem, illataim családom bölcs illatszerművészetének eredményei, melyeket a természet és a föld ihletett…”

A már önállóan is alkotó művész egyik meghatározó kollekciója a BIOLAB, melyet a 60-as években a hippik által ünnepelt természet szeretete, a bolygó tisztelete, a kutatás, a keresés és a szenvedély inspirált.

Az Alyssa Ashley illatkompozíciókban leginkább a pézsma, a borostyán és a pacsuli jegyei dominálnak, a cég által kiadott sikeres kompozíciók száma napjainkra közel 40.

Ahogyan más Alyssa Ashley illatok jó részét, az Alyssa Ashley Oud Pour Elle borostyános illatot is Luca Maffei parfümőr álmodta meg az Alyssa Ashley illatszergyártó cég számára. A nőies, gazdag kompozíció 2012-ben jelent meg és talán az egyik legkiválóbb alkotása a parfümgyártó cégnek. Az illat nyitányában a szilva, a bergamott, a szicíliai citrom friss, aromás jegyei jönnek elő. A szívjegy izgalmas és lehengerlő a marokkói rózsa, a mirha, valamint a fekete tea éles akkordjaival. Az alapjegyek között felbukkan a különleges összetevő, az agarfa, az érzéki fekete pézsma, a szantálfa valamint az indonéz pacsuli levél is.

A fejlesztések nyomán az amerikai cég további kozmetikai termékekkel bővítette kínálatát mely között kiváló minőségű, az illatokhoz kapcsolódó testápolókat, tusfürdőket és bőrápoló készítményeket találunk.

 

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram