Női Balenciaga parfüm

Sok mindent elmond a Balenciaga szellemiségéről, hogy első parfümüket, a Le Dix-t 1965-ben, nem másról, mint saját műtermük címéről nevezték el. Spontán, ötletes ruhák és kiegészítők: ez a Balenciaga védjegye. A divatházat 1918-ban alapította Cristobal Balenciaga a spanyolországi San Sebastianban.

Nem sokkal később, Madrid és Barcelona meghódítása után, megnyílt a Balenciaga első szalonja Párizsban is, ahol Cristobal Balenciaga, rövid idő alatt, a mesterek mesterévé vált. Nem más, mint Christian Dior állította. Első parfümjük piacra dobása után néhány évvel, a 72 éves Cristobal Balenciaga elhunyt és divatházának irányítását unokaöccsei vették át, akik a Balenciaga hálózatát a Gucci Csoport keretein belül működtetik 2001 óta. Ruhák cipők, parfümök és kiegészítők sora viseli a Balenciaga márkanevet világszerte.

Balenciaga, a klasszikus elegancia

Ez a parfüm, friss virágos és egyedi keleties illatával, magában hordozza Cristobal Balenciaga szellemi örökségét: ami nem más, mint eredetiség és harmónia.

FLORABOTANICA

Ez egy gyönyörű illat. A csomagolás több, mint puszta üveg, ez egy couture tárgy, amely kitölti a FLORABOTANICA élményt. A grafikus fekete-fehér csíkok is Cristobal Balenciaga aláírását, elképzeléseit tükrözik.

loader
Facebook Instagram