Bruno Banani Daring eau de toilette - hölgyeknek

(0 értékelés)
3

Kedvencek közé

Bruno Banani Daring

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

3

Kedvencek közé


(0 értékelés)

20 ml
eau de toilette

30 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Bruno Banani - Daring

Megjelenés éve: 2018 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: alma, barack, grapefruit, rózsa, cédrus, narancsvirág, szantál, mósusz, benzoin
Megjelenés éve: 2018
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: alma, barack, grapefruit, rózsa, cédrus, narancsvirág, szantál, mósusz, benzoin

Bruno Banani márkáról

 Mindig kövesd az orrodat! Bruno Banani parfümjei ideális társa mindazoknak, akik a maguk útját járják. Legyen az szemérmetlenül izgalmas vagy bódítóan csábító: Bruno Banananinak minden szituációra megvan a megfelelő illata, neked pedig a megfelelő orrod.

 Valahogy így lehetne megfogalmazni a német Bruno Banani divatház filozófiáját a parfümökkel kapcsolatban, amelyeket egy sajátos kultusz övez. Persze a Bruno Banani maga is kultikus és emblematikus szereplője a 21.század divatjának. Idológiája, pár szóban megfogalmazva: nonkonformista, antidogmatikus, formabontó és kozmopolita. A különleges alsóneműivel befutó Bruno Banani az egyik legfiatalabb márkanév a piacon: a divatházat 1993-ban alapították.

 Az azóta eltelt másfél évtizedben parfümök, órák, szemüvegek és cipők százai kerültek piacra Bruno Banani nevével fémjelezve. Aki pedig jobban meg szeretné ismerni parfümjeit, annak csak egy tanácsom van: csukja be a szemét, engedje szabadon a fantáziáját és kövesse az orrát!
Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram