Burberry Burberry London eau de parfum - hölgyeknek

(28 értékelés)
9

Kedvencek közé

Burberry Burberry London

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

9

Kedvencek közé


(28 értékelés)

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
14 770 Ft 492 Ft / ml

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
20 670 Ft 413 Ft / ml

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
27 970 Ft 279 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Burberry - Burberry London

Megjelenés éve: 2006 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: mandarin, rózsa, lonc, jázmin, tiaré, pacsuli, musk
Megjelenés éve: 2006
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos
Összetétel: mandarin, rózsa, lonc, jázmin, tiaré, pacsuli, musk

Burberry London termék leírása

Egy londoni látogatásnak elengedhetetlen része ez az illat, ha valaki igazán át akarja érezni a város régi és kortárs impulzusait. A Burberry London egy klasszikus, virágos illat, melynek a jázmin a szívjegye. A kompozíciót a rózsa és a lonc nyitja meg, amelyek harmonizálnak a mandarin gyümölcsös jegyével. Fehér virágokat tartalmaz, mint a jázmin, a tiare virág és a pünkösdirózsa. Az illat bársonyos vonalát a fás jegyek, a szantálfa, a pacsuli és a pézsma adja. Burberry London illatot 2006-ban Dominique Ropion és Jean-Marc Chaillan alkotta meg. Az illat reklámkampányában a híres Rachel Weisz színésznő és Ioann Gruffud színész szerepelnek .

Burberry márkáról

A funkcionalitást és a hagyományokat kiválóan ötvöző Burberry céget 1856-ban alapította Thomas Burberry az Egyesült Királyságban. A cég védjegyének számító kockás anyagot, melyet először bélésanyagként alkalmaztak a ruházati termékeiken, az 1920-as évektől láthatjuk a népszerű divatház ruha kollekcióin és kiegészítőin. A múltban textilkészítéssel foglalkozó vállalatnál kezdetekben nem a divat, sokkal inkább a funkció játszotta a legfontosabb szerepet. Több termék gyártása mellett a keresletet ügyesen kiszolgáló, innovatív cég még a brit hadsereg számára is gyártott minőségi, funkcionális ruházatot. Később a kínálati paletta bővült: sí, motoros valamint repülősruházat, majd a sportos vonalakat követő kosztümjeik tették a divatcéget egyre népszerűbbé. Az 1950-es években a Burbbery divatházat az a megtiszteltetés érte, hogy a brit királyi család udvari beszállítója lett, biztosítva a márka pozícióját a legnagyobbak között.


A tradicionális angol cég első illata 1981-ben jelent meg, a Burberrys for Men férfiaknak készült. A sikeres kompozíciót követően a divatcégnek több mint 60 illata látott napvilágot. Romantikustól egészen a sportos vonalig, férfiaknak és hölgyeknek is széles palettán kínálnak szépen megkomponált illatokat. Minden illatkompozíció magán viseli a cég filozófiáját: kiváló minőség, letisztult formák, harmónia és persze a termékeken valamint a csomagolásokon is visszaköszönő Burberry kockák jellemzik napjainkig a nagymúltú divatház termékeit.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram