Burberry - The Beat eau de parfum parfüm hölgyeknek
8
30 ml
eau de parfum - hölgyeknek
+ Ajándék
8 070 Ft

50 ml
eau de parfum - hölgyeknek
+ Ajándék
11 870 Ft

75 ml
eau de parfum - hölgyeknek
+ Ajándék
14 270 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja: 2019.06.20. csütörtök

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Burberry - The Beat

Megjelenés éve: 2008 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás Összetétel: bergamot, p.bors, mandarin, tea, jácint, musk, cédrus, irisz

The Beat leírása

Burberry The Beat illat 2008 márciusában került forgalomba, megalkotója a híres Dominique Ropion, Olivier Polge és Beatrice Piquet. A kompozíció olyan illatjegyeket tartalmaz, mint a Ceylon tea, az írisz, harangvirág, bergamott, kardamom, rózsabors, mandarin, könnyű pézsma, vetiver és a cédrus. Ez a parfüm kapcsolatban áll a zenével, hiszen a parfümőrök egy koncepciót hoztak létre Kasabian albummal: Dirty Pretty Things, Razorlight, az Arctic Monkeys és a Fratellis, mutatják be a The Beat parfüm hangulatát.

Női Burberry parfüm

A Burberry céget  1856-ban  alapította Thomas Burberry az Egyesült Királyságban. Mint oly sok más cég, ő sem a parfümökkel kezdett, hanem textilekkel, majd  ruhákkal és kiegészítőkkel.
Először nem is a divat, hanem a funkció játszotta a legfontosabb szerepet termékeiknél: még a brit hadsereg számára is gyártottak ruházatot. Ahogy egyre ismertebbek lettek, választékuk is bővült : sí-, motoros-, repülősruházat, majd a sportos vonalakat követő kosztümjeik tették őket egyre népszerűbbé.Az 1920-as évek vége felé jelent meg jellegzetes kocka-motívumuk, ami máig fémjelzi nevüket, akár a ruházat, akár a parfümök és kozmetikumok csomagolásában, hiszen egy magára valamit adó divatcég nem engedheti meg magának, hogy ne legyen a neve a szépségiparban. Első illatuk 1981-ben jelent meg, és férfiaknak készült.
A mai napig több mint 60 illatuk született, női és férfi egyaránt, sportostól a romantikusig, valamennyi magán viseli a cég filozófiáját:
Kiváló minőség, letisztult formák, harmónia.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Burberry - The Beat
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta Minden vásárlónknak parfümminta!
 Nálunk, akár több féléből is válogathat!
(a kép illusztráció)


 

loader
A termék a kosarába került
Facebook