Carolina Herrera 212 Heroes szett I. eau de toilette - uraknak Újdonság

(0 értékelés)

Kedvencek közé

Carolina Herrera 212 Heroes szett I.

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(0 értékelés)

90 ml eau de toilette + 100 ml tusfürdő + 10 ml eau de toilette
eau de toilette
+ Ajándék
37 170 Ft

Termék jellemzői - Carolina Herrera - 212 Heroes szett I.

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-gyümölcsös Összetétel: 90 ml eau de toilette + 100 ml tusfürdő + 10 ml eau de toilette
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-gyümölcsös
Összetétel: 90 ml eau de toilette + 100 ml tusfürdő + 10 ml eau de toilette

Carolina Herrera márkáról

A venezuelai gyökerekkel bíró, New York-ban élő és alkotó Carolina Herrera évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a divatvilágban. Ízléses, túlzásoktól mentes, nőies alkotásai és finom személyisége a legnagyobb tervezők közé emelték a négy leánygyermekkel büszkélkedhető tervezőnőt.

A jó neveltetést kapott Carolinának, akinek édesapja maga Caracas kormányzója volt, már gyermekkorában lehetősége nyílt megismerni a világot, hiszen a család sokat utazott, magas körökben mozgott. A divat iránti érdeklődése már korán megmutatkozott, kedvenc tervezője Cristóbal Balenciaga volt, akit zseniálisnak talált.

Első ruhakollekcióját 1981-ben mutatta New Yorkban, kedvenc városában, az esküvői és az alkalmi ruhákért rajongó tervezőnő. A mozgalmas világváros, mely a mai napig inspirálóan hat rá, rajongással fogadta a harmonikus személyiségű, művészetekért rajongó designert. Kényelmes, nőies és a mindennapokban is használható, elegáns darabjaiért milliók rajonganak világszerte. 
A világ legjobban öltözött divattervezőjének tartott Carolina Herrera számos, szépen megkomponált illattal ajándékozta meg a világot. 1988-ban jelent meg első női illata a sikkes és impulzív Carolina Herrera. Ezt követően gyorsan érkeztek, a legnevesebb parfümőrök keze nyomát dicsérő illatklasszikusok, mint például a Flore by Carolina Herrera, a New York által inspirált Carolina Herrera 212 kollekció, de a teljesség igénye nélkül megemlíthetjük a tűsarkokon érkező, egyszerre decens és kihívó Good Girl kollekciót is. 

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram