Dunhill férfi parfümök

Férfi Dunhill parfüm

Alfred Dunhill- a karakteres brit designház

Nem szokványosan indult a napjainkban leginkább Dunhill-ként ismert brit divatház története, amely a magaskategóriás férfi divatruházatra, illatokra és kiegészítőkre specializálódott. A kezdetekben azonban teljesen más volt a termékportfóliója a férfiakat luxustermékekkel ellátó neves cégnek.

1883-ban, az akkor mindössze 21 éves Alfred Dunhill átvette édesapja üzletének irányítását és autóalkatrészek forgalmazásába kezdett, mely rövid időn belül felvirágzott. A divat irányába akkor mozdult el a vállalkozás, amikor az autózáshoz szükséges kiegészítők, mint például a napszemüvegek és divatos bőrkabátok is a kínálat állandó részei lettek. A Dunhill férfias luxusérzés 1904-ben luxus dohánytermékek, szivarok és cigaretták, valamint öngyújtók forgalmazásával mélyült el, új vásárlóközönséget maga felé irányítva.

Fontos momentum volt az első Dunhill illat megjelenése a piacon 1934-ben. Az ikonikus Dunhill For Men Eau de Toilette kiváló fogadtatásra talált, a tiszta, jó értelemben vett egyszerű kompozíció rendkívül férfias illatjegyeket tartalmazott. A szappanos levendula, a friss citrom és a fás jegyek klasszikus ötvözete időtlen és stílusos.

Az első illatot számos kompozíció követte, a Dunhill kínálatában állandó szereplők a stílusos illatok, napjainkra 40 felett jár ezen esszenciák száma.

Érdekesség, hogy a portfólióban egy női illat is helyet kapott, ez a 2001-ben kiadott Desire. A különlegesen gazdag alkotást Maurice Roucel álmodta meg. A lime, a narancs, a virágos jegyek pompás elegye a karamell, a vanília, a szantálfa, az ámbra és a pézsma csodás fúziójával forrnak egybe.

A Dunhill illatokat a márka többi termékéhez hasonlóan a férfi luxusfogyasztók számára tervezték. Férfias energiák, elegancia, luxus és karizma. Ezt nyújtja a vásárlóknak 1883-óta az időtlen angol divatcég, a Dunhill.

loader
Facebook Instagram