Jean Paul Gaultier Le Male Aviator (Limited Edition) eau de toilette - uraknak Újdonság Limitált kiadás

(1 értékelés)
1

Kedvencek közé

Jean Paul Gaultier Le Male Aviator (Limited Edition)

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság Limitált kiadás

1

Kedvencek közé


(1 értékelés)

125 ml
eau de toilette
+ Ajándék
28 570 Ft

Parfüm jellemzői - Jean Paul Gaultier - Le Male Aviator (Limited Edition)

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-páfrány Összetétel: menta, ibolyalevél, fás jegyek
Megjelenés éve: 2020
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-páfrány
Összetétel: menta, ibolyalevél, fás jegyek

Jean Paul Gaultier márkáról

Jean-Paul Gaultier 1952. április 24-én született Párizs külvárosában. Tizennyolc esztendősen már aktív ruhatervező volt, Pierre Cardin cégénél horgonyzott le egy ideig. Jeles mesterek kísérték útján Gaultier-t, amíg elérte, hogy a divat fenegyerekeként tartsák számon, és az elmúlt húsz év legjelentősebb divattervezőjévé váljék. Munkájában jól megfér egymás mellett a radikális és a hagyományos szemléletmód. Míg más jeles tervezők arra törekszenek, hogy az utcák világába is bevigyék ruhakölteményeiket, Gaultier a művészet, fantázia, szürrealizmus világában kalandozott. Gaultier 2003-tól a Hermes divatháznak is fő tervezője.

A közönség figyelmét felkeltette nagymamájától inspirálódott derékfűzőjével, férfiaknak tervezett szoknyákkal, azon dolgozik, hogy a ruházati cikkek komolyságát, hidegségét megtörje. Jean-Paul Gaultier ismeri a ruhatervezés titkos cselfogását: olyan kollekciók megálmodásán dolgozik, melyet megszeretnek az emberek. Avantgarde ruhakölteményei egyediek, különleges, lenyűgöző személyiségének tükrözői, és annak, hogy az ipart magát soha nem vette komolyan. A ruhatervezés művészi alkotás, így a darabok, melyek kikerülnek a keze közül, maguk is műalkotásként értékelhetőek.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram