Női Mango parfüm

Mango
 

A Mango egész Európában az egyik legnépszerűbb, spanyol székhelyű, high- street üzletlánc.  A trendi, fiatalos divatmárka az aktuális trendekre épít, de stílusos alapdarabjaival az idők során egyedi arculatot tudott kialakítani, számtalan vásárlót maga mellett tartva. Az első Mango butik 1984-ben nyílt meg Barcelona belvárosában.

A spanyol divatmárka női, férfi és gyermek ruházati termékeket értékesít, de a termékpalettán helyet kaptak különböző bőráruk, kiegészítők, például ékszerek és napszemüvegek is. A márka népszerűségét jól mutatja, hogy a híres spanyol színésznő Penélope Cruz és nővére, Monica a Mango számára saját, igen sikeres és esztétikus kollekciót tervezett. Jelenleg a nem kevésbé népszerű, korábban énekesnőként, napjainkban divattervezőként tevékenykedő Victoria Beckham, David Beckham felesége dolgozik egy izgalmas kollekción a neves divatház számára.

2002-ben a Mango az illatszerpiacra is belépett. A divatcég első illatkompozíciója a virágos, szappanos és kissé púderes MNG Cut. Az illat kezdésében a mandarin és a narancsvirág jegyei köszöntenek bennünket. A szívjegyben a jázmin és a lótusz virágos jegyei dominálnak. A lezárásban az érzéki pézsma, a szantálfa és a vaníliavirág akkordjai csendülnek fel.

Napjainkra a Mango közel 30 sikeres illatkompozíciót adott ki. A trendi, fiatalos és impulzív illatok ugyanannyira keresettek, ahogyan a több évtizede a divattérképen szereplő Mango üzletlánc népszerű ruházati termékei és kiegészítői.

loader
Facebook Instagram