Női Montale parfüm

A Parfums Montale parfümházát Pierre Montale alapította 2003-ban Párizsban. Pierre Montale ezt megelőzően egy ideig Szaúd-Arábiában élt, ahol parfümöket készített a nemesség, királyok és királynők számára. Amikor visszatért Párizsba, az illatszer bemutatta csodálatos keleti alkotásait a nyugati világban. A titokzatos Kelet, Arábia és az illatszerész iránti szeretete megtalálható a Montale kollekció minden palackjában.

Montale kiváló minőségű, nagy koncentrációjú természetes anyagokból hozza létre illatanyagát, ami nagyon intenzívvé és tartóssá teszi az illatokat. Az alumínium “üveget” kifejezetten azért készítették, hogy megvédje az értékes esszenciákat a fénytől.

Montale igazi afrodiziákum

A Montale férfi, női és unisex illatokat hoz létre, amelyek fő alkotóelemei a fák értékes fajtái, például füstölő, aoud (agarwood), cédrus, szantálfa és sok más, az arab parfümerek által használt anyag. Gyűjteményében különleges helyet foglalnak el az aoud vagy az agarwood parfümök. Az Oud Pafums Montale az első francia parfümök sora, amelyet az Aoud-nak szenteltek, ennek a szónak a valódi értelmében vett királyi összetevőnek, és keleten afrodiziákumnak tekintik.

Az Aoud aromás gyanta - oleorezin. Az oleorezin az Aquillaria fa és a Phialophora parasitica penész immunológiai reakciójának eredménye. Ha a fa megfertőződik, törzse szívében ezt az értékes, sötét, aromás gyantát állítja elő. Az Oud és kivonatai nagyon drágák. Becslése szerint 1,5-tel drágább, mint az arany, ezért "folyékony aranynak" vagy "istenek fájának" is nevezik.

loader
Facebook Instagram