Női Musk Collection parfüm

A Musk Collection egy viszonylag új illatszermárka, mely elsősorban parfümök készítésével foglalkozik, de a termékpalettán az alap illatokhoz harmonizáló testápolókat és illatszereket is találunk. A svájci cég által kínált kozmetikumok alap összetevője a pézsma, a cég arculatát is erre a nemes alapanyagra építették.

Évezredek óta használja az emberiség az afrodiziákumnak kezelt pézsmát, mely azóta is vonzó, ellenállhatatlan, melegséget adó összetevője az illatoknak. Az ókorban a pézsmát gyógyító erővel ruházták fel, gyakran használták orvoslásra különböző eredetű betegségeknél. A mai kutatások szerint a pézsma vegyületei harmóniába hozzák a testet és a lelket. A drága alapanyagot, mely kerekséget és szép lezárást ad az illatoknak, ma már leginkább mesterséges módon állítják elő.

A Musk Collection cég üzletpolitikájában nagy hangsúlyt kap az ajándékozáshoz kapcsolódó termékek gyártása, az illatszergyártó vállalat széles választékban kínálja az előre összekészített, ízlésesen összeválogatott kozmetikai termékeket.

2012-ben jelent meg a cég első illata, a Black Vanilla, mely egy borostyános jegyekkel tűzdelt vanília illat mindkét nem számára. Azóta több érzéki illat született. Érdekes színfoltja az illatpalettának a 2015-ben kiadott hölgyeknek készült Glamour és a szintén ebben az évben debütáló, férfiakat megcélzó, karakteres Sledge Hammer is.

A Svájcban működő céget a legmagasabb szintű szakmai háttér, az általuk kínált termékeket pedig megkérdőjelezhetetlen minőség jellemzi.

loader
Facebook Instagram