Női S. Oliver parfüm

S. Oliver

A S. Oliver cég alapítása 1969-ben németországi Würzburgban történt, Bernd Freier üzletember által. A vállalat elnevezését, a Sir Oliver nevet Charles Dickens Oliver Twist című regénye ihlette, valamint az akkoriban igen divatos brit üzletek, melyeknek elnevezésében gyakran szerepelt a „Sir” szó. A név már foglalt volt, így az elnevezés az egyszerűbb S. Oliver-re módosult és így vált népszerűvé, lett világszerte ismert és elismert.

Az egy apró butikból induló, mára számos jótékonysági szervezetet támogató, a társadalmi szerepvállalásban élen járó vállalat az évek során hatalmasra duzzadt és jelenleg világszerte már több, mint 7000 főt alkalmaz.

A főként ruházati termékeket és kiegészítőket forgalmazó divatcég első illata a S. Oliver Hot Edition Men egy aromás fűszeres illat férfiaknak, 2006-ban került az üzletek polcaira. Az aromás férfiillat kezdésében a citrusos jegyek, valamint a paprika és a fűszeres bazsalikom jegyei dominálnak. A szívjegy olajos és szintén fűszeres színezetet kap, míg a lezárásban a szantálfa, az ámbra valamint a pézsma klasszikus hármasa csendül fel. Hamarosan megérkezett a női változat is, a S. Oliver Hot Edition Women, mely egy könnyed, nőies és virágos kompozíció, szintén nagy sikert aratott.

A neves divatcég napjainkra kiadott alkotásainak száma 60 felett jár.  A S. Oliver hű maradt a kezdeti gyakorlathoz, illatait jellemzően párban kínálja. A vidám, könnyed és friss kompozíciók igen népszerűek, követik az aktuális trendeket.

 

loader
Facebook Instagram