Katy Perry

A kaliforniai Santa Barbara közelében született, LA-be költözött, és már tinédzserként elkezdte építeni karrierjét gospelénekesként: első  albumja, amit saját neve után nevezett el, több mint ötmillió példány kelt el.

Katy Perry illatok, igazi heregnőknek

Amint egy berlini sajtótájékoztatón az illatok bevezetése körüli időszakban kifejtette: „Sok okból gyilkos királynőnek hívják; az egyik, mert a Queen dala, a 'Killer Queen' hatással volt rá, és ennek a dalnak a szövege annyira fontos számára, mert olyan nőről beszélnek, aki erős, szexi és kifinomult, de még mindig tudja, hogyan kell jó idő. Épp mint egy igazi hercegnő..

Illatait is ebben a szellemiségben tervezi.
A parfümök üvege is jellegzetes. Az egyik olyan, mint egy pompás pohár, aminek egyfajta ombré (bordó-sárga) felülete van alulról felfelé. Olyan, mintha egy drágakő lenne használója kezében. A másik igazi cicamica formájú.
Édes, gyümölcsös és apró viragos illatok, csábító aromájával gyengéden ugratja az érzékeket. A tiltott alma harapása és az őszibarack krémes illata ízletes levegőt kölcsönöz a parfümnek, míg a gardénia és a jázmin gyümölcsöskert hatást vált ki. A zöld bambuszfröccs tiszta, természetes árnyala is jellemzi az illatot.

loader
Facebook Instagram