Férfi Lanvin parfüm

A Lanvin az egyik legnagyobb múltra visszatekintő francia divatház. Az impozáns divatcéget Jeanne-Marien Lanvin tervezőnek köszönheti a világ. A korábban Párizsban kalap készítést tanuló hölgy karrierje rendhagyó módon indult. A fiatal édesanya kislányának, Marguerite-nek készített saját tervezésű és kivitelezésű ruhákat. Ismerősei körében egyre nagyobb sikert arattak a szép gyermekruhák, melyet kézzelfogható vásárlói igény követett. Az áttörés 1909-ben jött el, amikor Lanvin csatlakozott a Syndicat de la Couture- höz. A tervezőnő gyermekruhák helyett az édesanyák részére kezdett el ruhákat tervezni, és a messze földön híres anya-lánya kollekcióiról és a szép kivitelezésű ruhákról híres hölgy vállalkozása duzzadni kezdett. Később a Lanvin birodalom termékpalettáján már magas minőségű dekorfestékek, otthoni dekorációk, férfi ruházat és alsóneműk is helyet kaptak.

Az akkor már gazdaságilag is stabi1 alapokon nyugvó cég 1924-ben kiadta első illatát, a My Sint, melyet 1927-ben a minden idők legsikeresebb Lanvin illata, az Arpege követett. A Lanvin cég megalapítása óta közel száz, sikeres illatot jegyez.

Az 1989-ig családi tulajdonban lévő francia cég később számos tulajdonváltáson esett át. A divatház 2001-ben a kreatív izraeli tervezőnő Elizabeth Elbaz kezei között újjászületett. A klasszikus Lanvin stílusjegyek ötvözése a mai trendekkel, az újra gondolt design és a kiváló marketig újra sikerre vitték a patináns divatcéget, mely ismét meghatározó gazdasági szereplővé vált.

loader
Facebook Instagram