Victoria's Secret

 A Victoria’s Secrets története 1977-ig nyúlik vissza: Ekkor egy Roy Raymond nevű san franciscoi úriember fehérneműt szeretett volna venni a feleségének, és ekkor szembesült azzal, hogy milyen kellemetlen egy férfi számára a bevásárlóközpontban, mindenki előtt a bugyik és melltartók között turkálni.
 
 Ekkor megnyitotta saját üzletét, ahol a férfiak barátságos környezetben, úgy tudtak vásárolni, hogy a megfelelő stílusok, összepárosítva, bekeretezve a falra voltak kirakva, és a vevőnek csak a mértet kellett megsaccolnia, amiben segítettek az eladók, és akik azután csak kihozták a megfelelő modellt a raktárból. A Victoria’s Secrets gyorsan népszerűvé vált, és immár a The Limited Brands cégcsoport tagjeként hamar terjeszkedni kezdett. Immár cipő-, estélyiruha- és parfümvonallal kiegészülve 1990-re az USA legnagyobb fehérnemű árusító cégévé vált.

 Híresek a Victorias Secrets divatbemutatói, valamint „Viktória angyalai”, azaz a márka top modelljei. Az elmúlt évek néhány angyala: Heidi Klum, Laetitia Casta, Tyra Banks. A Victoria’s Secrets az elmúlt másfél évtizedben közel 30 parfümöt bocsátott ki, melyek közül a legismertebbek a Basic Instinct és a Breathless illatok.
loader
Facebook Instagram