Xerjoff Opera eau de parfum - unisex Niche

(29 értékelés)

Kedvencek közé

Xerjoff Opera

eau de parfum unisex

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Niche

Kedvencek közé


(29 értékelés)

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
66 070 Ft 1321 Ft / ml

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
108 970 Ft 1089 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Xerjoff - Opera

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: rózsa, gyümölcsök, szerecsendió, ylang, ámbra, bőr, cédrus, vanília, mósusz, vetiver, pacsuli
Megjelenés éve: 2019
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: rózsa, gyümölcsök, szerecsendió, ylang, ámbra, bőr, cédrus, vanília, mósusz, vetiver, pacsuli

Xerjoff márkáról

Sergio Momo, a neves üzletember és polihisztor életművész szinte az anyatejjel szívta magába az illatok szeretetét. Kalandvágyó családja rengeteget utazott, és útjaik során szenvedélyesen gyűjtötték, tanulmányozták a különböző tájakra jellemző illatokat, harmóniákat.

A Xerjoff márkanév megalkotásához Sergio Momo-nak egy egyszerű és nagyszerű víziója adott indítást 2003-ban. A művész elképzelése az volt, hogy illatkreációiban a legnemesebb alapanyagokat ötvözze egymással és a luxus fogalmának új értelmet adva, életformává emelje a prémium minőség fogalmát.

A Xerjoff illatok tisztelegnek a régi kézműves mesterek tudása és módszerei elött, melyekből inspirációt merítenek. A cég munkája nyomán az ősi értékeket kombinálva a modern művészi érzékenységgel sorra csodálatos, új alkotások születnek. A Xerjoff márka illatkompozíciói egyértelműen prémium minőségű termékek.

Minden Xerjoff illatkompozíció a legnagyobb odaadással, a legnevesebb parfümőrök közreműködésével készül, ahogy a képzőművészeti értéket képviselő üvegek és a csomagolás is.

A prémium minőség és a trendkövetés kombinációjának egyik tökéletes iskolapéldája az elegáns és könnyed, 2022-es megjelenésű P.33 Xerjoff illatkompozíció. A sikeres, unisex elixír nyitányában a friss zöldalma, a grapefruit és a vörösbors jegyei találkoznak. A szívjegyben a virágos írisz és a fűszeres fahéj akkordjai csendülnek fel. Az illat szép lezárásról a cédrus, az ámbra és a borostyán harmonikus párosa gondoskodik.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram