Azzaro Chrome Limited Edition (2015) eau de toilette - uraknak Limitált kiadás

(0 értékelés)
9

Kedvencek közé

Azzaro Chrome Limited Edition (2015)

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Limitált kiadás

9

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Azzaro - Chrome Limited Edition (2015)

Megjelenés éve: 2015 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-aqua Összetétel: vizes jegyek, bergamott, acai bogyó, gyömbér, grapefruit, tea, jázmin, mósusz, ámbra, maté
Megjelenés éve: 2015
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-aqua
Összetétel: vizes jegyek, bergamott, acai bogyó, gyömbér, grapefruit, tea, jázmin, mósusz, ámbra, maté

Azzaro márkáról

Loris Azzaro olasz szülők gyermekeként Tunéziában látta meg a napvilágot 1933-ban. A Tuniszban olasz és francia nyelvet oktató törekvő fiatal később felesége társaságában Párizsba költözött. A szerelem komoly inspirációt hozott számára, Michelle-re múzsaként tekintett és szép kiegészítőket kezdett tervezni számára. Jellegzetes, kivágott körökkel megalkotott ruhakölteményeivel először 1968-ban lépett a kifutóra a saját formavilággal, jó esztétikai érzékkel bíró designer. Ezt követően az Azzaro divatház pályájának íve magasan ívelt felfelé.

1975-ben kiadták első illatkreációjukat, a Couture-t, amelyet az akkor népszerű divatirányzatok ihlettek. Az 1978-as év újabb sikert hozott, megjelent a divatcég egyik legnagyobb klasszikusa, a Pour Homme. A karizmatikus, férfias illatot saját személyisége ihlette. A könnyű, friss, mediterrán Eau Belle kiadását követően 1996-ban piacra került az Azzaro divatház máig legnépszerűbb parfümje a Chrome, melyet számos szépen megkomponált női és férfi illat követett.

„ Az élet egy soha véget nem érő nyár…”- vallja a sokoldalú és termékeny tervező, aki művészetével, egyedi stílusával napjainkig számos időtálló ruha és illatkreációval inspirálja, kényezteti a világot.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram