Férfi Bottega Veneta parfüm

 

Bottega Veneta, avagy egyediség az illatok mögött

 

Michele Taddei és Renzo Zengiaro nevéhez fűződik a viszonylag fiatal olasz vicenzai, luxus divatcég alapítása. A termékportfólió leginkább bőrárut, ezen belül táskákat, cipőket illetve egyéb kiegészítőket, ékszereket és parfümöket foglal magába.

A fenntarthatóságot kiemelkedő módon előtérbe helyező cég, több generációnak is használható módon készíti el minőségi termékeit, melyek között nagyszámban találhatóak az egyedi, kézműves termékek.

A harminc országban több mint 4000 főt alkalmazó Bottega Veneta bőráru és divatház kollekciójában 2011 óta a kiváló minőségű illatkreációk is helyet kapnak. A Michel Almairac parfümőr által kreált első illat, a Bottega Veneta EDP egy igazán kacér, nőies és az olasz életérzést magában hordozó, elegáns alkotás. A nyitányban a bergamott és a rózsabors akkordjai csendülnek fel. A szívjegyben a jázminé a főszerep, a lezárást pedig a bőr a pacsuli és a tölgymoha harmonikus elegye adja.

Az olasz divatcég kezei közül több tucat különleges illatkompozíció került ki az évtizedek során, melyek egytől-egyig különlegesek, olykor kissé extravagánsak is. Úgy az illatok, ahogy a külső megjelenés kifinomult, az üvegek a régi velencei üvegkészítő manufaktúrák csodás darabjait idézik.

2019-ben nagy feltünést keltett a divatvilágban, amikor a neves olasz divatcég leszerződtette a világhírű topmodellt Vittoria Ceretti-t, az Illusione for Her női illat kampányához. A virágos, gyógynövényes és némileg fás illatban a bergamott és a friss fekete ribizli aromás jegyei a narancsvirággal forrnak össze, míg a zöld fügelevelek sajátos mediterrán hangulatot adnak a kompozíciónak. A lezárásban a tonkabab melegsége veszi körül a különleges esszencia viselőjét.

Az illat férfiváltozata szintén nagy sikert hozott. A Bottega Veneta Illusione for Him egy izgalmas fás, citrusos, karakteresen aromás alkotás, melynek arcaként a sármos férfimodellt Simon Nessman tűnik fel a 2019-ben megjelent, nagyszabású reklámkampányban.

A Bottega Veneta cég minden egyes alkotása szereti kiemelni a különlegességet, a személyiséget meghatározó egyedi jegyeket, amiket megtűzdel a luxus kellemes aurájával és egy csipetnyi szenvedéllyel.

loader
Facebook Instagram