Bottega Veneta Illusione eau de toilette - uraknak

(9 értékelés)
4

Kedvencek közé

Bottega Veneta Illusione

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

4

Kedvencek közé


(9 értékelés)

50 ml
eau de toilette
25 070 Ft 501 Ft / ml

90 ml
eau de toilette
32 970 Ft 366 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Bottega Veneta - Illusione

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás Összetétel: citrom, keserűnarancs, cédruskivonat, fenyőgyanta, vetiver, tonka
Megjelenés éve: 2019
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás
Összetétel: citrom, keserűnarancs, cédruskivonat, fenyőgyanta, vetiver, tonka

Bottega Veneta márkáról

 

Bottega Veneta, avagy egyediség az illatok mögött

 

Michele Taddei és Renzo Zengiaro nevéhez fűződik a viszonylag fiatal olasz vicenzai, luxus divatcég alapítása. A termékportfólió leginkább bőrárut, ezen belül táskákat, cipőket illetve egyéb kiegészítőket, ékszereket és parfümöket foglal magába.

A fenntarthatóságot kiemelkedő módon előtérbe helyező cég, több generációnak is használható módon készíti el minőségi termékeit, melyek között nagyszámban találhatóak az egyedi, kézműves termékek.

A harminc országban több mint 4000 főt alkalmazó Bottega Veneta bőráru és divatház kollekciójában 2011 óta a kiváló minőségű illatkreációk is helyet kapnak. A Michel Almairac parfümőr által kreált első illat, a Bottega Veneta EDP egy igazán kacér, nőies és az olasz életérzést magában hordozó, elegáns alkotás. A nyitányban a bergamott és a rózsabors akkordjai csendülnek fel. A szívjegyben a jázminé a főszerep, a lezárást pedig a bőr a pacsuli és a tölgymoha harmonikus elegye adja.

Az olasz divatcég kezei közül több tucat különleges illatkompozíció került ki az évtizedek során, melyek egytől-egyig különlegesek, olykor kissé extravagánsak is. Úgy az illatok, ahogy a külső megjelenés kifinomult, az üvegek a régi velencei üvegkészítő manufaktúrák csodás darabjait idézik.

2019-ben nagy feltünést keltett a divatvilágban, amikor a neves olasz divatcég leszerződtette a világhírű topmodellt Vittoria Ceretti-t, az Illusione for Her női illat kampányához. A virágos, gyógynövényes és némileg fás illatban a bergamott és a friss fekete ribizli aromás jegyei a narancsvirággal forrnak össze, míg a zöld fügelevelek sajátos mediterrán hangulatot adnak a kompozíciónak. A lezárásban a tonkabab melegsége veszi körül a különleges esszencia viselőjét.

Az illat férfiváltozata szintén nagy sikert hozott. A Bottega Veneta Illusione for Him egy izgalmas fás, citrusos, karakteresen aromás alkotás, melynek arcaként a sármos férfimodellt Simon Nessman tűnik fel a 2019-ben megjelent, nagyszabású reklámkampányban.

A Bottega Veneta cég minden egyes alkotása szereti kiemelni a különlegességet, a személyiséget meghatározó egyedi jegyeket, amiket megtűzdel a luxus kellemes aurájával és egy csipetnyi szenvedéllyel.

loader
Facebook Instagram