Bottega Veneta Illusione eau de parfum - hölgyeknek

(19 értékelés)
8

Kedvencek közé

Bottega Veneta Illusione

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

8

Kedvencek közé


(19 értékelés)

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
26 370 Ft 879 Ft / ml

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
34 470 Ft 689 Ft / ml

75 ml
eau de parfum
+ Ajándék
41 070 Ft 547 Ft / ml

75 ml (tartalma 70 ml)
eau de parfum
+ Ajándék
29 970 Ft 399 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Bottega Veneta - Illusione

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: bergamott, feketeribizli, fügelevél, narancsvirág, tonka, olívafa
Megjelenés éve: 2019
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: bergamott, feketeribizli, fügelevél, narancsvirág, tonka, olívafa

Bottega Veneta márkáról

 

Bottega Veneta, avagy egyediség az illatok mögött

 

Michele Taddei és Renzo Zengiaro nevéhez fűződik a viszonylag fiatal olasz vicenzai, luxus divatcég alapítása. A termékportfólió leginkább bőrárut, ezen belül táskákat, cipőket illetve egyéb kiegészítőket, ékszereket és parfümöket foglal magába.

A fenntarthatóságot kiemelkedő módon előtérbe helyező cég, több generációnak is használható módon készíti el minőségi termékeit, melyek között nagyszámban találhatóak az egyedi, kézműves termékek.

A harminc országban több mint 4000 főt alkalmazó Bottega Veneta bőráru és divatház kollekciójában 2011 óta a kiváló minőségű illatkreációk is helyet kapnak. A Michel Almairac parfümőr által kreált első illat, a Bottega Veneta EDP egy igazán kacér, nőies és az olasz életérzést magában hordozó, elegáns alkotás. A nyitányban a bergamott és a rózsabors akkordjai csendülnek fel. A szívjegyben a jázminé a főszerep, a lezárást pedig a bőr a pacsuli és a tölgymoha harmonikus elegye adja.

Az olasz divatcég kezei közül több tucat különleges illatkompozíció került ki az évtizedek során, melyek egytől-egyig különlegesek, olykor kissé extravagánsak is. Úgy az illatok, ahogy a külső megjelenés kifinomult, az üvegek a régi velencei üvegkészítő manufaktúrák csodás darabjait idézik.

2019-ben nagy feltünést keltett a divatvilágban, amikor a neves olasz divatcég leszerződtette a világhírű topmodellt Vittoria Ceretti-t, az Illusione for Her női illat kampányához. A virágos, gyógynövényes és némileg fás illatban a bergamott és a friss fekete ribizli aromás jegyei a narancsvirággal forrnak össze, míg a zöld fügelevelek sajátos mediterrán hangulatot adnak a kompozíciónak. A lezárásban a tonkabab melegsége veszi körül a különleges esszencia viselőjét.

Az illat férfiváltozata szintén nagy sikert hozott. A Bottega Veneta Illusione for Him egy izgalmas fás, citrusos, karakteresen aromás alkotás, melynek arcaként a sármos férfimodellt Simon Nessman tűnik fel a 2019-ben megjelent, nagyszabású reklámkampányban.

A Bottega Veneta cég minden egyes alkotása szereti kiemelni a különlegességet, a személyiséget meghatározó egyedi jegyeket, amiket megtűzdel a luxus kellemes aurájával és egy csipetnyi szenvedéllyel.

Mai garantált ajándékunk

LIMITÁLT KIADÁSÚ KÖNYVRITKASÁG!

loader
Facebook Instagram