Bvlgari Aqva Bvlgari spray dezodor uraknak

(0 értékelés)
5

Kedvencek közé

Bvlgari Aqva Bvlgari spray dezodor

uraknak

5

Kedvencek közé


(0 értékelés)


Termék jellemzői - Bvlgari - Aqva Bvlgari spray dezodor

Megjelenés éve: 2005  
Illatcsalád: aromás-aqua Összetétel: petitgrain, narancs, mandarin, tengeri fű, gyömbér, fák
Megjelenés éve: 2005
 
Illatcsalád: aromás-aqua
Összetétel: petitgrain, narancs, mandarin, tengeri fű, gyömbér, fák

Aqva Bvlgari spray dezodor termék leírása

A Bvlgari AQVA Pour Homme egy érzéki illat férfiaknak, mely vonzó, akár az óceán mélye. Merülj el a szikrázó frissességben, engedd, hogy tested és lelked ráhangolódjon a világra. Az AQVA Pour Homme parfümöt a víz tiszta energiája ihlette.

A tengeri fű és narancs alkotta illatot ciprus és borostyán esszenciája teszi  különlegessé.


Hagyd, hogy az AQVA Pour Homme frissessége és érzékisége magával ragadjon. Egy újabb illat a Bvlgari elragadó parfümjei közül, melyeket a minőségén felül a mindig fényűző csomagolás is elkísér. Ismerd meg a víz nyugodt, bölcs világát - a Bvlgari AQVA Pour Homme világát, mely magabiztosságot és sármot ad viselőjének.

Bvlgari márkáról

A Bvlgari család eredete egy kis görög falucskához, Kallarütészhez kötődik. Ez a vidék gazdag történelmi  és mitológiai emlékekben.A család ősei e vidék ezüstművesei közé tartoztak. Sotirio és fiai, Konstantinosz  és Georgisz az 1800-as évek elején már  a szakma mesterei voltak , de a háborús időkben a kilátástalan helyzet miatt először Korfura, majd Olaszországba költöztek, ami, (mint később bebizonyosodott), igen jó ötletnek bizonyult.Először Rómában, majd San Renoban és Nápolyban nyitottak üzletet, majd  Párizsban, Genfben és Monte Carloban  vetették meg lábukat. Az 1900-as évek derekára csodálatos , aprólékosan kidolgozott ékszereik révén már világhírű volt a cég,Ékszereik filozófiáját követve a 90-es évek vége felé  jelentek meg parfümjeik is,  melyek méltó képviselői a Bvlgari névnek.
Minden üvegük egy-egy műalkotás, épp olyan csodálatos, mint az ékszereik,  akár a letisztult Femme-ra, akár az indiai ihletésú Jaipur-ra gondolunk. Bátran állíthatjuk, hogy ez esetben a külcsín legalább akkora értéket képvisel,  mint a belbecs...
A Bvlgari Parfums küldetése, hogy az ékszerészek között a vezető parfümgyártó legyen. Stratégiája, hogy olyan illatokat hozzanak, amelyek „nagy klasszikussá” válnak, és magas szintű forgalmazást élveznek.
Mindezek mellett csak környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak,  ami manapság nem utolsó szempont.
Vásárlóik egészen biztosan minden szempontból első osztályú terméket mondhatnak magukénak.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram