Chevignon - Best of Chevignon eau de toilette parfüm uraknak
Chevignon - Best of Chevignon eau de toilette parfüm uraknak
16

Kedvencek közé

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
8 870 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
10 170 Ft

100 ml
eau de toilette AKCIÓ
+ Ajándék
10 670 Ft | 9% megtakarítás
9 670 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő2021.08.03. kedd

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Chevignon - Best of Chevignon

Megjelenés éve: 1996 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-friss Összetétel: szantál, ózón, mandarin, cédrus, bors, bergamot

Best of Chevignon leírása

A parfümgyártás hazája kétségtelenül Franciaország. Az 1979-ben alapított francia Chevignon divatház méltó képviselője hazájának, a divatcég folyton megújuló divatkollekciói mellett illatkompozícióival is évtizedek óta jelen van a piacon.

A Chevignon-Best of Chevignon férfi illat klasszikus illat, 1996 óta jelen van a parfümök polcain. Egyszerű és nagyszerű, leginkább ez jellemzi a terméket. A hűs, friss, citrusos illat időtálló alkotás, számos generációt magával ragadott az idők során, népszerűsége megjelenése óta töretlen. Az aromás-friss illat mindennapi használatra is kiváló választás. A mandarin, a keserűnarancs a frisseségét, a bergamot, a fehérbors a fűszerességét adja meg a kompozíciónak. A szantálfa és a cédrus különleges lágysága adja ki a letisztult illatklasszikus egészét, mely minden korosztálynak kiváló választás lehet.

Az aromás- friss illatkompozíció letisztult, időtálló csomagolást kapott. A fehér és a kék színvilág a króm kupakkal kiegészítve szinte kezünkbe adja a klasszikus férfiillat friss citrusosságát.

Illatcsalád: aromás-friss

Típus: eau de toilette

Összetétel: cédrus, szantál, ózon, mandarin, fehérbors, bergamot

Férfi Chevignon parfüm

Franciaország a parfümgyártás hazája, a világban első helyen vannak ezen a területen. Számukra már hagyománnyá vált a különleges illatok előállítása. A minőség és a kreativitás minden egyes darabban megmutatkozik, köztük a Chevignon parfümjeiben is.
A Chevignon Francia divatvállalatot 1979-ben alapította Charles Chevignon és Guy Azoulay. Kezdetben a férfiakra összpontosítottak, és egyedi tervezésű bőrkabátokat, motorkerékpár-kabátokat kínáltak számukra. A termékek hamar felkapottak lettek, ennek köszönhették, hogy rövid idő alatt nagy hírnévre tettek szert. 1994-ben a céget felvásárolta a híres Naf Naf vállalat, majd 2005-ben a teljes cégcsoport a Vivarte vezetése alá került, beleértve a Chevignont is. Ettől kezdve már a hölgyeknek is kedveztek, és ők is bőven válogathattak a széles kínálatból. A márka első parfümje 1995-ben jelent meg, napjainkban pedig már 20 országban vannak jelen kiváló illatszereikkel. A Chevignon parfümök tradicionális Francia eljárással készülnek, a legelhivatottabb szakemberek felügyelete mellett, és a parfümipar egyik legfelkapottabb darabjaivá váltak.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Chevignon - Best of Chevignon
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram