Chevignon Best of Chevignon eau de toilette - uraknak

(142 értékelés)
30

Kedvencek közé

Chevignon Best of Chevignon

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

30

Kedvencek közé


(142 értékelés)

100 ml
eau de toilette
17 570 Ft 175 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Chevignon - Best of Chevignon

Megjelenés éve: 1996 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-friss Összetétel: szantál, ózón, mandarin, cédrus, bors, bergamot
Megjelenés éve: 1996
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-friss
Összetétel: szantál, ózón, mandarin, cédrus, bors, bergamot

Best of Chevignon termék leírása

A parfümgyártás hazája kétségtelenül Franciaország. Az 1979-ben alapított francia Chevignon divatház méltó képviselője hazájának, a divatcég folyton megújuló divatkollekciói mellett illatkompozícióival is évtizedek óta jelen van a piacon.

A Chevignon-Best of Chevignon férfi illat klasszikus illat, 1996 óta jelen van a parfümök polcain. Egyszerű és nagyszerű, leginkább ez jellemzi a terméket. A hűs, friss, citrusos illat időtálló alkotás, számos generációt magával ragadott az idők során, népszerűsége megjelenése óta töretlen. Az aromás-friss illat mindennapi használatra is kiváló választás. A mandarin, a keserűnarancs a frisseségét, a bergamot, a fehérbors a fűszerességét adja meg a kompozíciónak. A szantálfa és a cédrus különleges lágysága adja ki a letisztult illatklasszikus egészét, mely minden korosztálynak kiváló választás lehet.

Az aromás- friss illatkompozíció letisztult, időtálló csomagolást kapott. A fehér és a kék színvilág a króm kupakkal kiegészítve szinte kezünkbe adja a klasszikus férfiillat friss citrusosságát.

Illatcsalád: aromás-friss

Típus: eau de toilette

Összetétel: cédrus, szantál, ózon, mandarin, fehérbors, bergamot

Chevignon márkáról

Franciaország kétségkívül a divat hazája A sikket és a könnyedséget védjegyként magán viselő ország zászlóvivő nem csupán a divat, a parfümgyártás területén is. Hagyományokra épülő technológiák, minőség és a kreativitás jellemzi az iparágat.

Az Chevignon divatcég tökéletes példázata a fent említett franciás eleganciára épülő sikertörténetnek. 1979-ben Chevignon Francia divatvállalat néven alapított cég Charles Chevignon és Guy Azoulay együttműködéséből született.  Kezdetben leginkább férfiaknak kínáltak egyedi tervezésű bőrkabátokat és motorkerékpár-kabátokat. A gyorsan, igen felkapottá váló termékeknek köszönhetően, a francia márkanév nagy hírnévre tett szert. 1994-ben a céget felvásárolta a Naf Naf vállalat, majd 2005-ben a teljes cégcsoport a Vivarte vezetése alá került. A cég életében ez fordulópontot jelentett, ettől kezdve már a hölgyek számára is kínálták széles palettán a kreációkat. A két fő vonalat a kényelmes és könnyed  Legend, valamint a kortárs városi elegancia jegyeit magán hordozó  Unlimited biztosítja.

A Chevignon cég első parfümjét a Best of Chevignon-t 1995-ben dobta piacra, a ruházati vonal hangulatához életérzéséhez szépen illeszkedő citrusos-aromás férfiillat hamar népszerűvé vált, melyet később számos, népszerű illat követett. A legkiválóbb szakemberek közreműködésével, tradicionális eljárással készült Chevignon parfümök napjainkig igen népszerű termékei a parfümiparnak.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram